Dekorative broderede håndklæde ideer

May 25

Dekorative broderede håndklæde ideer

Broderede håndklæder tilføje en dekorativ touch. Overveje, hvordan afslappet eller formel du gerne dine håndklæder er og om du ønsker at brodere håndklæderne dig selv eller købe håndklæder der allerede er broderet. Hvis du vil tilføje det personlige touch af broderiet håndklæder, vælge et mønster, der passer til dit færdighedsniveau, uanset om du arbejder i en lettere stil som korssting eller opt for de mere avancerede teknikker såsom crewel broderi.

Gæst håndklæder

Gæst håndklæder er ofte vises i halv bade eller gæst badeværelser. Oprette håndklæder med en afslappet appel af broderiet natur mønstre som blomster, vinstokke og insekter. Disse emner kan give en enkel, landlig charme, især hvis de er syet i et mønster, korssting. For en mere formel effekt, vælge en indviklede design, der omfatter rulle arbejde eller er taget fra en historisk periode som den Jacobean design fundet på Mary Corbet nål 'n tråd hjemmeside. For ultimative i luksus, oprette broderede håndklæder ved hjælp af goldwork broderi teknik, der indebærer anvendelse af tråd, der indeholder reelle, hamret guld.

Ferie håndklæder

Ferie som Halloween, Thanksgiving, jul, Valentinsdag og påske kræver ofte tilføje dekorative indslag i hele huset. Til Halloween håndklæder, brodere sorte katte, græskar, hekse, skeletter og flagermus til orange eller hvide håndklæder. Thanksgiving håndklæder kan også skildrer græskar, samt cornucopias, pilgrimme og kalkuner. Til jul håndklæder, beslutte, om du vil have et vinter-tema – snemænd, snefnug, slæder og så videre; en religiøs tema – engle, Fødselskirken scene, ordene "fred på jorden"; eller en sekulær tema – Santa, alfer, gaver og klokker. Valentine håndklæder kan skildre broderede hjerter i nuancer af pink og rød på hvide håndklæder eller broderes i hvid på pink og rød håndklæder. Til påske, brodere kyllinger, kaniner og æg. Eller skildrer korset, en due eller ordene "Han er opstanden," for en mere religiøse tone.

Familie håndklæder

Broderiet sengetøj og håndklæder med din familie monogram er en tid-slidte tradition. Hvis du ønsker at holde sig til traditionelle regler for etikette at oprette monogrammer på din familie håndklæder, oprette en tre brev monogram med dine sidste indledende i midten, flankeret af din første indledende på den venstre og mellemste initial til højre. Den mellemste initial bør være lidt større end to andre. Oprette denne individuelle monogram til hver person i familien til at holde styr på håndklæder i et fælles badeværelse. Modernisere denne monogram koncept af broderiet dit efternavn på alle familie håndklæder eller stave ud hver persons fornavn for mere personlig, men alligevel afslappet, håndklæder.

Køkkenruller

Hvis dit køkken har en land vibe, brodere ved hjælp af simple korssting teknik. Skabe hjemlig håndklæder, der skildrer ordsprog som "en sete pot aldrig koger" eller "for mange kokke fordærver maden." Eller oprette et land virkning cross-stitched billeder af frugter, høns, køer eller svin. For en mere moderne køkken, gå til abstrakte designs som geometriske figurer eller en serie af fleur-de-lis mønstre. Køkken håndklæder kan også broderet med dagene i ugen eller personlig med navnet på den person, der gør det meste af madlavning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com