Dekorative ideer til bag et komfur

February 13

Dekorative ideer til bag et komfur

Området bag et komfur er ofte udsat for svingende temperaturer og fugtige forhold. Dampen kommer fra gryder på madlavning overflade kan pool i området hvis luftcirkulationen er ikke tilstrækkelig, så vælge indretning, der holder sig godt til fugt og ændringer i temperatur for dette område er afgørende. Du kan også være begrænset i rummet, især hvis du har kabinetter eller en udluftningsanordning enhed over din komfur.

Haven indretning

Check din lokale havearbejde butik til at hænge indretning elementer, der kan placeres på væggen bag dit komfur. Fordi haven indretning er lavet til at modstå udendørs elementer, er det perfekt til de skiftende forhold i området stovetop. Vælg kobber udskæringer, der er flad på tilbage og har begrænset forme i front til at undgå forhindringer for dit komfur top område, og hænge dem på væggen bag ovnen. Du kan muligvis også finde flad keramisk udsmykning på haven butikker. Både kobber og keramiske er velegnet til denne position i dit køkken.

Dekorative Rack

Holde dit krus handy for fersk-off-the-stovetop te og varm chokolade ved at hænge en dekorativ rack over og bag dit komfur. Krus kan tåle varme og fugtighed betingelserne nemt. Vælge en metal-rack med flere kroge til krus håndtag. Kobber går godt med de fleste køkken indretning, som sort jern eller aluminium med et strygejern faux finish. Krus er ikke de eneste ting at hænge her--dekorative grydelapper og køkken luffer kan hænges bag ovnen, både indretning og en funktionel opbevaring plads for varer skal du i dette område.

Mosaik flise

Vær kreativ og sætte en flise mosaik bag dit komfur. Frame område med træ trim hvis det plejer overgang godt til resten af dit køkken, derefter oprette en design med små fliser eller dekorative sten og glas, der bliver en permanent fastholdelsesanordningen på din væg. Hvis du planlægger at flytte i den nærmeste fremtid eller live i en lejlighed, hvor du ikke kan oprette en permanent mosaik, oprette mosaikken på et stykke indrammet træ og hænge det bag ovnen. Sørg for at forsegle ryggen og alle kanter af træ til at beskytte det mod fugt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com