Dekorative ideer til et hovedgærde i et teenage piges værelse

March 17

Dekorative ideer til et hovedgærde i et teenage piges værelse

Hovedgærde kan være omdrejningspunktet for et soveværelse og slå tonen an for resten af rummets stil. Tænke ud over traditionelle træ hovedgærder til at tilføje en usædvanlig eller funky aspekt til din teen pige soveværelse. Hun vil sætte pris på one-of-a-kind look at det omdanner det til hendes personlige og udtryksfulde plads.

Opbevaring Cube hovedgærde

Stable eller hænge slankt træ opbevaring kuber på væggen bag hovedet af sengen. Disse kuber er normalt rektangulær eller kvadratisk med afrundede hjørner. Din teenager kan bruge kuber til at holde hendes journal, celle telefon, vækkeur og pyntegenstande. Vælg dem i en farve eller finish, der passer til indretningen af resten af rummet eller sand dem og male dem selv til at bruge en brugerdefineret farve. Arrangere dem på nogen måde du kan lide, til at passe området direkte over og ved siden af sengen, eller tillader din teenager til at gøre det at arrangere. Hvis du stak dem i stedet for at hænge dem, kan hun omarrangere kuberne, når hun ønsker at ændre udseendet.

Hukommelse bord hovedgærde

Skære en del af valsede kork til at passe området bag sengen og lim det på plads med tunge lim, eller købe selvklæbende kvadrater af kork og placere dem sammen til hovedgærdet. Anvende en spray lim til hele cork overfladen og dække det med dekorative scrapbook papir eller stykker af farvet silkepapir. Matche op de mønstre og farver af papiret eller lappe dem sammen tilfældigt at kombinere et par forskellige stilarter. Din teenager kan fastgøre fotos, plakater, avisudklip og breve på hovedgærdet til at ændre udseendet, når som helst hun kan lide.

Malede hovedgærde

Male en faux hovedgærde ved at male et design direkte på væggen bag sengen. Bruge stencils gentager et mønster eller tegne en design gratis-hånds med blyant før maleri over det med maling. Brug en maling farve lidt mørkere eller lysere end væggen farve til at oprette en reliefeffekt eller bruge en kontrasterende farve farve til at oprette et hovedgærde design, der popper. Brugen stencils eller håndtegnede figurer som hjerter, blomster, initialer eller tilfældige geometriske figurer.

DIY stof hovedgærde

Oprette en billig men luksuriøse hovedgærde med en præ-cut ark af MDF eller partikel bord. Skære et stykke stof større end over for bestyrelsen. Brug en korte pistol til at hæfte et lag af bomuld eller polyester batting over ansigtet og lægge den batting-side ned på bagsiden af stykke stof. Trække enderne af stoffet over siderne af brættet og Hæft dem på bagsiden. Hænge i bestyrelsen på væggen eller bore huller for at vedhæfte det til sengeramme med bolte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com