Dekorative ideer til et medieværelse

November 4

Media værelser er ved at blive et populært supplement til den typiske familie husholdning. TV i et rum med en sofa alene er langt fra æstetisk tiltalende, selv om. Vedtagelse af et par af de følgende teknikker kan slå kedeligt TV-stue i en dekorativ medieværelse, som din familie og gæster kan nyde. Bedst af alt, dermed behøver ikke at være dyrt.

Væg og loft maling behandlinger

Media værelser er en af de få værelser, der kan håndtere en mørk maling farve. Tage din inspiration fra biografer fra fortiden. Rødbrune og mørk lilla var populære muligheder for at dække væggene af gamle teatre. Mens biografer brugte stof, er en satin eller æggeskal maling en dejlig erstatning for et medieværelse. Nøglen er at have en maling, der ikke afspejler TV-skærmen. Loft malet samme farve som vægge, men en anden idé er at tilføje sølv flager til sort maling. Lyset fra TV-skærmen vil forårsage loft til at glitre, skaber en teatralsk effekt.

Koncession Bar

Et medieværelse behov snacks. Oprette en koncession bar ved at oprette en store-købte bar eller en række af kabinetter langs en del af væggen. Andre tilføjelser til koncession stå indeholder måske et lille køleskab til at holde drikkevarer cool og en popcorn maker designet til at ligne de popcorn beslutningstagere fundet i gamle teatre. En koncession bar er en stor brug for gamle frysere, hvis du opdaterer dit køkken.

Gardiner

Et medieværelse skal være så mørke som muligt. Køb eller gøre foret gardiner, som kan blokere for næsten alle de lys kommer i et vindue. Bedste af alle, de kommer i rige, fløjlsagtige farver og teksturer. Mens shopping for gardiner for medier værelse vinduer, tage en anden tip fra de ældre biografer og snup et par gardiner til at pynte på siderne af din vægmonteret LCD eller plasma TV. Det er en billig trin, som tilføjer masser af dekorative flare.

Illustrationer

Grafik til medierne værelser betyder én ting og kun én ting: filmplakater. Filmplakater er let tilgængelige online via memorabilia butikker og auktionssider. En billigere måde at snag filmplakater er at besøge din lokale Videoudlejning butikker. Plakater kan normalt købes for omkring $1 til $3; nogle butikker give endda dem væk gratis. Placer plakaterne i sorte rammer for et sofistikeret, ensartet udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com