Dekorative ideer til køkkenskabe

March 27

Da skabene optager meget plads i dit køkken, kan opdatere dem ændre hele udseendet af rummet. Du har en bred vifte af muligheder, herunder erstatte dem med noget mere elegant. Men hvis du ønsker at opdatere din køkken uden at sprænge banken, kan du gøre meget enklere ændringer.

Maling

Tilføje maling er den nemmeste måde at opdatere dit køkken frysere. Afhængigt af mængden af forandring, du ønsker at indføre, kan du male alle eller nogle af dem eller bare tilføje stenciling for et dekorativt indslag. Hvis du ønsker at tilføje et stænk af farve uden at male alle skabene, overveje at redoing din ø eller morgenmad counter. Som et alternativ kan gøre én eller flere skabslåger til en besked center ved at male dem med tavle maling.

Dekorative Hardware

En hurtig, budget-venlige opdatering, skal du installere ny hardware. Efterhånden som du markerer hardware, kigge efter stykker, som supplerer eller bringe et andet element i rum, som et materiale eller en farve. Du kan bruge rustfrit stål der matcher inventar eller antikke træ håndtag til at supplere en vintage tabel.

Indvendige opdatering

Hvis du har kabinetter med glas fronter, give dem en pop af farve. Tilføj farve og mønster til indersiden af skabene. Vælge en fed farve, der vil vise gennem glasset; Dette virker uanset om dit glas er klar eller frosted. Du kan også bruge tapet til at tilføje et strejf af interesse og bringe i elementer fra andre værelser. Når du vælger en maling eller tapet, kigge efter farver og mønstre, der vil arbejde med din Kina.

Nødlidende udendørsbrug

Hvis dit køkken har en rustik tema, overveje sørgeligt kabinetter. Har du flere muligheder. Hvis din frysere er malet, nød maling med sandpapir, med fokus på kanterne at få de mest slid og fange lyset. For en mere dramatisk touch og et større projekt, alder finish kabinetter med en sprutte.

Molding

For en hurtig kabinet opdatering med en stor punch, tilføje støbning. Søge flad molding stykker at tilføje arkitektoniske detaljer; Du kan finde dem på håndværk butikker og home decor butikker. Vælg stykker, der vil passe omkring din døre eller accent området center. Male dem farven på din frysere eller en kontrasterende farve. Når kantlisten 's tørre, fastklæb den til dine skabslåger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com