Dekorative ideer til ved hjælp af potteplanter som Centerpieces

May 16

Dekorative ideer til ved hjælp af potteplanter som Centerpieces

Potteplanter er en centerpiece mulighed, der fungerer godt i hjemmet til at tilføje design samtidig også tilføjer funktion. De også kan bruges ved bryllupper eller parter og gives væk som favoriserer for enden af hændelsen. Overveje nogle kreative ideer til at bruge potteplanter som dekorative centerpieces.

Gruppere flere små potteplanter eller vælge en enkelt potteplante

Beslutte, om du foretrækker at bruge en stor plante som din centerpiece eller hvis du foretrækker at bruge flere mindre planter grupperet sammen. Hvis din centerpieces vil blive givet væk som favoriserer, vælge flere mindre planter til at sikre, at alle får en fordel i slutningen af aftenen. Du kan gruppere dem i en cirkel, forskyde dem eller stable dem for at bygge en højere centerpiece. Hvis du bruger dine potteplanter som en centerpiece i dit eget hjem, kan du foretrækker at vælge en større anlæg, da det vil betyde mindre vedligeholdelse.

Maling blomsterkrukker føje Flair

Vælg et farveskema til at tilføje flair til din blomsterkrukker. Du kan vælge en farve, der supplerer de blomster du vil plante, eller du kan vælge en farve, der står i kontrast til at tilføje ekstra drama. Latex maling fungerer bedst på terra cotta gryder. Dække pot, rand og bunden mens særlig opmærksomhed ikke at male over drænhuller i bunden af gryden.

Dække gryder med elementer til at tilføje tekstur

Forskellige ting kan være limet til terra cotta gryder til at tilføje tekstur. Start ved at male puljen med lim. Du kan derefter rulle puljen i sand, fjer, glitter, græs, fliser eller noget andet, som passer ind i dit tema.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com