Dekorative ideer til ved hjælp af skodder

March 29

Dekorative ideer til ved hjælp af skodder

Skodder er mere end indvendige behandlinger fremhæve din windows eller arkitektoniske Tilføjelser til ydersiden af dit hus. Vintage skodder lurer i din garage eller kælder eller sad på kantstenen for skrald afhentning kan finde nyt liv at give et omdrejningspunkt for alle rum i dit hjem. Brug dem som indretning udtalelser er også en fantastisk måde at genbruge.

Vægkunst

Må ikke overse dem forvitret, peeling skodder på din lokale loppemarked eller garage salg. I stedet overveje at bringe dem hjem, rengøring dem og hænge dem på væggen i stedet for mere traditionelle og eventuelt verdslige kunst. Installer to eller tre skodder vertikalt på stuevæggen. Lad dem som er eller bruge dem til at vise familiebilleder af glidende hvert billede i lukkeren er lameller. Skodder kan finde et sted, dressing en blank mur i et soveværelse eller familie værelse, når du giver dem et frisk lag maling og tegne eller stencil et design, der går med din udsmykning stil. For eksempel overveje en stjerne eller ananas mønster for et country tema værelse eller søde dyr lide ænder eller kaniner for en børnehave.

Hovedgærde

Hvis det er tid til en ny hovedgærde, men du har et begrænset budget, overveje at bruge skodder. Line dem op lodret bag din seng. Det er ikke nødvendigt at knytte dem til væggen, men for en mere permanent installation, kan du overveje det. L beslag fungerer godt for dette. Male dem at koordinere eller kontrast med de andre farver i rummet. Efterlade dem plain eller dekorere dem med stenciled eller malede billeder eller designs eller indsætte fotos eller små prints mellem lamellerne og skifte dem ud når stemningen slår. Installere en hylde over skodder til at bruge som en bog hylde eller vise plads.

Stående skærme

Fædreland høje skodder sammen for at danne en sammenfoldelig skærm bruges til at blokere off et hjørne i dit soveværelse tilføjer et privat påklædningsområde. Visuelt definere rum i boligen med åbne grundplaner ved at arrangere bærbare værelse delelinjer lavet af skodder for at blokere off områder som køkkener fra familieværelser. Fjerne dem, når du vil rum til at flyde ind i hinanden.

Pejs skærm

En dekorative pejs skærm fashioned fra skodder gør din pejs et fokuspunkt i dit værelse, selvom sæsonen ikke opfordre til hygge i en brand. Simpelthen hængsel sammen skodder, der er blevet skåret til at passe pejs åbning. Afslutte dem som du venligst. Hvis de har peeling paint og rustne hardware, kan du overveje at forlade dem som er en lurvet chic look-- eller male dem Højglans sort eller hvid for en mere moderne flair. Tilføje en hylde på bagsiden nær toppen for at vise samlinger, stueplanter eller blomsterarrangementer, at hæve sig op over toppen af skodder til at blive set.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com