Dekorative ideer ved hjælp af brystet kufferter

November 7

En brystet stammen--antikke eller reproduktion--giver opbevaringsplads med skuffer i én attraktiv enhed. Mens der ikke oprindeligt beregnet som indretning, er disse stykker en tilbagevenden til en tid, hvor ture på dampskibe resulterede i lange rejser, der kræver rejsende til at pakke en hel personlig varer på én gang, alle i ét stykke bagage. Da disse stykker er holdbare, eksisterer mange stadig i funktionelle tilstand i dag tjener som fantastisk indretning.

Tabeller

Nogle bryst kufferter har flade toppe, hvilket gør dem ideelle at bruge som en sofabord, ende tabel eller endda et Sengebord, komplet med skuffer til opbevaring. Sofabord, tilføje glas bordplade til en lang, squat trunk at beskytte trunk top. Mindre, højere kufferter tjener som ende tabeller eller sengeborde med plads inde til stash elektronik fjernbetjeninger eller læsning materialer.

Barer

Slå to eller flere matchende lodrette brystet kufferter ind i en bar område for underholdende i et hjørne af en underholdning værelse. En bjærget træ dør eller sektion af bowlingbane gulvbelægning fungerer som en bar øverst, mens skuffer inden for stammerne give plads til at gemme maraschino kirsebær, røre sticks og briller. En kaffebar eller cafe område er formet i meget på samme måde, med en espressomaskine og kaffe grinder på toppen af linjen. Skuffer gemme kaffefiltre, rør sticks, sukker pakker og espresso kopper.

Skriveborde

To lodrette brystet kufferter, som en bordplade eller bjærget dør, tjene som en alsidige reception for et håndværk plads eller hjem kontor, når skubbet mod en væg. Stash kopipapir, saks, craft supplies eller akryl maling inden for skuffer til en selvstændig kontor eller håndværk station.

Køkken ø eller morgenmad Bar

Pynte et almindeligt køkken ø eller morgenmad bar ved at arrangere lodret brystet kufferter langs omkredsen, skuffer vender udad. Du kan også gøre din morgenmadsbar eller øen fra bunden ved at tilføje en bordplade til en række af lignende vertikale kufferter skubbet op mod hinanden. Døre kan fjernes eller efterladt intakt til at skjule disse lagerområder når den ikke er i brug. Gemme køkkenudstyr, krydderier og ekstra bestik i kommoden. Sikre hele strukturen for et træ base og tilføje hjul til en mobil dining station, der kan være hjul ud til terrassen på godt vejr dage.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com