Dekorative ideer ved hjælp af døren Shims

September 24

Når følelse kreative, kigge rundt i huset for ekstra materialer til at gøre en dekorativ element fra. En vare, som du har et overskud af, hvis du har en handyman i hus, er døren shims. Shims kommer i pakker af 12 eller mere, og du bruger sjældent dem alle; så hvordan man slå overskydende i dekorative elementer.

Oprette en sol

Når set i profil, har dør shims en lang, tynd trekantede udseende. Kapitalisere på, ved at oprette en sol i 3-D. maling shims lyse gule, og tegn en 3-tomme cirkel på træ backer bord. Placer den fede side af shims, på kanten, rundt omkring cirklen. Du kan lim solens stråler i stedet eller søm dem i stedet fra bagsiden af brættet.

Serviet Holder

Male shims i farver der matcher dit køkken indretning eller serverer retter. Hot lim fem af døren shims stablet ene bag den anden til en lille baseboard eller flise til at oprette en serviet indehaveren. Stable servietter på deres sider i mellem døren shims. Du kan også bruge dette som et brev holder eller en bill organizer. Regninger, male en dato på toppen af hver dør shim, 7, 14 eller 21, til at angive pay-af-dato.

Voksede Firestarters

Smelt alle disse sidesten stearinlys ender du har været at spare i en dobbelt kedel. Du kan tilføje farve perler for at skabe en farve, der matcher din indretning, hvis blandet enderne ikke producere en attraktiv farve. Dyppe den tykke ende af duftende døren shims i den smeltede voks. Lad vokses, duftende shims køle lidt, indtil den ydre voks er størknet, og dyp dem igen. Hænge dem op på en tørresnor med klemmer indtil de er tørre, og derefter sætte dem i en vis kurv ved pejsen. Når du ønsker at starte en brand, simpelthen placere de voksede shims blandt logs, og lys udsat shim.

Potpourri

Split shims lang måder med en økse. Tint shim stykker ved at dyppe dem i en blanding af eddike og frugtfarve. Gøre din træ shim potpourri attraktive, bruge en farve, der supplerer din væggene i det meste af shim stykker mens toningssystem et mindre antal stykker i en kontrasterende farve. Du kan optage bits af båndet til lysere farver. Tilføje et par dråber af æteriske olier til hver af shims. Du kan duft hver shim forskelligt, Bland din yndlings dufte eller duft dem alligevel. Vise shim stykker i en attraktiv skål.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com