Dekorative keramiske fliser accenter

October 2

Dekorative keramiske fliser accenter

Økonomisk keramiske fliser er blevet en favorit blandt husejere i årtier. Dog, en kontinuerlig hav af keramiske fliser tendens til at være en smule kedeligt på egen hånd. Næste gang, overveje at bruge dekorative keramiske accenter til at gøre denne flise projekt særligt. Ikke kun smukke og holdbare, keramiske fliser accenter gå en lang vej at øge et hjems værdi. Keramiske fliser accenter kommer i forskellige størrelser, former, mønstre og teksturer passer til ethvert hjem.

Listellos

Prøv keramiske listellos at bryde op en masse af ensfarvet felt fliser. Listellos er lange, rektangulære accent fliser, der ofte har teksturer og mønstre designet til at supplere omkringliggende flise arbejde. Almindeligt anvendt i badeværelser, listellos, placeret til slut give en stol jernbane effekt rundt i lokalet. Andre anvendelser for listellos omfatter striber langs et køkken backsplash og som kant på et keramisk flisegulv.

Skær

Keramiske fliser skær kan ændre en almindelig flise installation i sætningen ekstraordinære design. Skær kommer typisk i 2-i - 2-, 4-ved-4 - eller 6-af-6-tommer firkanter og ofte har en hævet dekorativt mønster. Vælg en flise mindst halvdelen af omgivende felt flise firkanter. Gå vilde ved tilfældigt punctuating felt fliser med indsætter eller kortlægge et forudbestemt mønster. Hvis du arbejder med et begrænset budget, erstatte små, ensfarvet keramiske fliser til pebret skær til at spare penge. For ekstra interesse, tænde de kvadratiske Skær diagonalt for en stilfulde diamant effekt.

Trim

Trim keramikfliser tjene som støbning at skjule rå flise nedskæringer eller blot som en dekorative hætten langs den endelige flise. Denne blyant-tynd trim yndefuldt kurver for at oprette en færdig kant ligner træ trim støbning. Halv runde keramiske fliser trim kan endda bruges til at oprette en wainscoting effekt, adskille to felter af kontrasterende væg fliser farver. Klassiske keramiske reb trim formidler enkle elegance når parret med matchende farve feltet fliser.

Vægmalerier

Keramiske fliser vægmalerier tilbyder et kreativt alternativ til almindelig væg overflader i køkken, bad eller foyeren. Mange flise producenter sælger vægmaleri kits komplet med dekorative trim, der fungerer som en ramme. Flise vægmalerier kan enten installeres, i feltet fliser eller som enkeltstående kunst. Køkken backsplash kalkmalerier har typisk bucolic landskaber og mad motiver. Vælg fra stranden scenerne, romerske ruiner og fine art reproduktion kalkmalerier velegnet til badekar omgiver, terrasse vægge og swimmingpool-områder.

Gulvet medaljoner

Tilføje en eksotisk accent til fliser eller træ gulve med en indlagt keramiske fliser gulv medaljon. Dekorative gulv medaljoner består af individuelle keramiske fliser stykker, der passer sammen som et puslespil til at skabe en omfattende design. På grund af den indviklede karakter af disse dekorative fliser accenter komme de fleste fastgjort til en mesh sikkerhedskopiering for at lette installationen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com