Dekorative klart glas containere

March 14

Dekorative klart glas containere

Erstatte plast opbevaringsbeholdere synlig for gæster med dekorative glasflasker. Klart glas gør leverancer nemt at finde og forhindrer dubletter indkøb af daglige fornødenheder. Skændes spil eller puslespil stykker i en glas vase i stedet for at glemme dem i en overdækket boks. Selv simple glasbeholdere, ligesom almindelige Blomsterhandler vaser og konservesindustri krukker, blive ekstraordinært i grupper eller når fik til opgave at holde forsyninger ved hånden.

Køleskab kasser

Glas køleskab kasser gemt is og kød før plastbeholdere og fryseposer blev de rigueur. Mens nogle er ligesom de fleste Pyrex stykker, kun har klart låg til at koordinere med bakeware, mange fra 1920erne gennem 1950s er klar fra top til bund. Ting en lille klart glas art deco fryser boks med vatkugler. En samling af art deco-æra fryser kasser på tælleren holder forsyninger på arm's reach og forvandler et ekstra badeværelse til en stilfuld boudoir. Hold teposer i en frugt-tema kasse. Placer te konvolutter, så gæsterne kan læse smag før du åbner kassen.

Vaser

Klare og almindeligt vaser fra sidste blomstermotiver leverancer sygne hen i skabet. Mens de kan være smerteligt plain sammenlignet med cut krystal, indvirke billig vaser i grupper. Fyld små vaser med glas akvarium sten at skjule stængler. Tilsæt vand og Placer en enkelt blomst i hver. Line dem op på en vindueskarm. En lang vase holder rullede vaskeklude til gæsterne. Fylde en lille vase med terninger og forældreløse spillebrikker. Indstille vasen på en hylde med bøger eller spil. Hæld indholdet på bordet til interimistiske spil terninger, eller Vælg en figur, når det drejer sig i et ekstra bord spil spiller.

Canning krukker

Gemme sukker og andre krydderier i konserves krukker. Klare opbevaring gør det nemt at se, Hvornår er det tid til genopbygge køkken hæfteklammer. Flip en ren krukke upside-down til at oprette en improviseret photo frame. Kurven en favorit foto i den op-drejede krukke. Martha Stewart antyder stashing syning fornødenheder inde i en krukke. Sæt låget med en hjemmelavet pin pude. Klip et stykke karton med krukke låg som en skabelon. Derefter skære en cirkel fra bomuld, hør eller brugte jeans til at oprette puden. Gøre stof cirkel 1 tomme bredere i omkreds end låget. Sted stof på toppen af pap. Slip en splint af bomuld pladevat mellem to. Wrap det overskydende stof i nærheden af pap og hot lim kanter på undersiden. Passe den nye stykke på krukken og Fastgør låget ring stramt over det.

Slik og sukker retter

En skåret glas eller krystal låg ledsager normalt en glasskål slik eller sukker. Må ikke skjule dem i skabet afventer en særlig lejlighed. Slip en te lys inde i skålen. Skub låget ud, men lean det på siden, så at lyset fangster facetslebet glas. Placer slik retter på en kommode til forandring og andre pocket skatte. Fyld dem med hjemmelavet potpourri. Bland kronblade fra haven og blanke kugler eller andre resultater for duft og visuel interesse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com