Dekorative landskab sten typer

December 18

Dekorative landskab sten typer

Dekorative sten er sten, der var designet til at have en særlig æstetisk appel. Mange husejere bruge dekorative sten til at oprette et naturligt udseende men ordnet haven. Sten kan også have funktionelle formål, hvordan robust og modstandsdygtig over for elementer de er.

Springvand

En type af dekorative sten er de dekorative sten fundet i springvand. Mange boligejere vil gerne bringe udseendet af naturlige vandløb og vandfald i deres eget hjem, ifølge sten engros Corp designere har skabt dekorative sten, der indeholder pumper i dem, der tillader vand der skal pumpes gennem den indvendige side af stenen, således at vandet kan synke ned i klippen. Andre dekorative sten har simpelthen vand rejser ned dem, som med wall vand funktioner at ofte indarbejde stone.

Monoliths

Monoliths er meget store sten strukturer, normalt placeret i naturen som meget store plader af sten, ifølge sten engros Corp Disse sten har undertiden unik figurerne på trods af at være dannet helt i naturen. Deres størrelse er primært hvad gør dem tiltalende.

Boulder

En anden form for fælles dekorative sten er fra stenen, ifølge sten engros Corp kampesten give straks hjem et naturligt look og mange hjem og virksomheder vil placere disse kampesten i nærheden en parkeringsplads eller indkørsel.

Sten strukturer

Mange strukturer er hugget ud af sten, som sten bænke, ifølge sten engros Corp Når stenene har smukke naturlige designs, synes de at blande ind i landskabet.

Småsten

Dekorative sten er ikke altid stor. Mange husejere udfylde rum i nærheden hus med et stort antal farvede småsten. Disse sten er særligt attraktivt i tørrere områder, ifølge Home Depot. Disse sten er meget lavere vedligeholdelse end voksende græs eller buske. De er også meget nemt at optage, da de ofte kommer i poser, der kan åbnes og hældes i næsten ethvert rum.

Grus

En anden måde, som dekorative sten er brugt er i grus. Knust sten er lagt over et givet område, ifølge Home Depot. Grus kan gives et unikt look ved at inkorporere forskellige farvede sten.

Dekorative sten

Haver bruge ofte dekorative sten. En måde at dekorative sten anvendes i haven er ved at lægge en sti af sten, der er delvist nedsænket i jorden. Disse sten er især nyttig, når jorden er mudret, da rejsende kan gå på stenene og undgå at få deres sko kage med mudder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com