Dekorative måder at dække lofter

January 12

Dekorative måder at dække lofter

Måske du har en forældet popcorn loft eller måske dit loft er skæmmet af vand pletter; Uanset årsagen, er der måder, du kan gøre dit loft ser mere attraktive uden at skulle dukke op igen eller rive ned hele rummet. Med nogle kreativitet, kan du forvandle din loft i en uventet og iøjnefaldende højdepunktet i et værelse.

Stof

Stoffet er måske en af de mest almindelige og nemmeste måder at dekorativt dække et loft. Vælge et stof, der taler til din stil og arbejder med design af rummet, for eksempel, lyse og luftige tyl for en strand-inspirerede værelse eller fløjl til en regal udseende. Hænge stoffet på tværs af loftet fra den ene væg til den anden og anbringe det på plads med neglene eller en korte pistol. Trække stoffet henslængt på tværs af loftet, eller løst samle det og sikre på forskellige punkter i loftet for at skabe en finurlig, draperet look.

Tapet

Tapet skal ikke kun bruges på en væg; Det er et ideelt materiale til brug til dekorativt dække et loft samt. Tapet kommer i en række farver og mønstre, så som stof, skal du vælge en type, der passer til din stil og design af rummet. Vælge en ensfarvet tapet, udvide tapet på væggene op på loftet, eller bruge en type af tapet, der er helt anderledes end væggene. Anvende tapet til loftet på samme måde du ville til en væg med tapet pasta eller, hvis det er selvklæbende, ved at fugte bagsiden af papiret.

Maling

Det er ikke usædvanligt, at loftet skal males, er de typisk malet hvid. Tænke uden for boksen og bruge paint som en måde at dekorativt dække dit loft. Male loftet den samme farve som vægge for at skabe kontinuitet. Bruge en farve, der supplerer eller står i kontrast farver anvendes på overfladen af væggene. En anden mulighed er at male et design eller et mønster på loftet; måske stjerner for et drømmende blik eller geometriske mønstre for et moderne design.

Fliser

Fliser bruges typisk til gulve, bordplader og backsplashes, men fliser kan også anvendes til at dække det loft, hvilket gør en fed og iøjnefaldende erklæring. Tin fliser er almindeligt anvendt til at dække lofter og skabe en vintage eller rustik look. Disse fliser kommer i en række forskellige finish og funktion forskellige typer af design. Bruge fliser med farverige prints til at skabe en boheme-inspirerede look til dit space. Glas mosaikfliser skaber en beroligende spalike design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com