Dekorative måder at male eller pletten beton gulve

January 30

Dekorative måder at male eller pletten beton gulve

Lakeret og bejdset beton er et økonomisk valg for gulve og tilbyder en række valgmuligheder for farve, tekstur og mønster. Selv om den "broget" look er en meget almindelig metode til farvning gulve, er der en række teknikker, der kan skabe faux finish samt indviklede stencil mønstre.

Det spraglede udseende

Broget udseendet er opnået med en teknik kaldet syre farvning. Efter en primer pels har været malet på gulvet, er en epoxy nivellering løsning sprøjtet temmelig stærkt, fugte hele gulvet. Vandpytter er tilladt at ophobe sig i ujævne områder. Resultatet af den tunge anvendelse af syre pletten er et gulv med varieret rigdom af farve (især i de puddled områder), giver et rustikt look til beton.

Faux Finish Look

Ved hjælp af en base pletten og tilføje forskellige farve smagsforstærkere kan opnå en faux look. For eksempel, kan du opnå udseendet af marmor eller granit ved at blande forskellige farve smagsforstærkere med vand. Dette gør dem gennemsigtige, og finish er meget effektive på en glat betongulv.

Blankt, selv Finish

Fortynde en syre pletten med tre dele vand og en del pletten opnår en blank, færdig selv. Syre pletten normalt forlader raderinger og markerer, som kan gøre gulvet ser en smule kedelig, men tilsætning af vand og forhindrer pletten løsning i at samle op skaber en glat, flad og meget blank finish.

Lagdelt udseende

For at tilføje mere dybde og farve, er syre pletten fortyndet med vand og sprøjtes i en tåge over betonen. Det samme sker med den næste farve, men med mindre vand. Dette fortsætter indtil gulvet er helt farvelagte. Denne teknik kan også blandes med stenciling og maleri for interessante effekter.

Maleri gulve

Maling kan bruges til at oprette udseendet af marmor, skifer og andre sten. Udarbejde flise og dekorative motiver kan også males på, som kan stencil kunst. Malingen er færdig med en urethan topcoat. Maleriet er en langt mindre almindelig farve metode til betongulve. De er normalt farves med en sure vaske.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com