Dekorative maleri over køkkenskabe

August 17

Dekorative maleri over køkkenskabe

Den lille del af plads mellem toppen af køkkenskabe og loftet giver boligejere med mulighed for at tilføje et dekorativt element til rummet. Nogle boligejere vælger at bruge rummet som en hylde til at vise elementer såsom dunke, plader og planter til at dekorere rummet. Maleri kan også tilføje farve til området og forbedre udseendet af skabene.

Kontrasterende farver

At vælge en accent farve til at give en baggrund er en måde at forbedre udseendet af køkken frysere. For eksempel, bruge en pulserende og mørke farve til rammen hvid eller lys-farvede kabinetter. En lysere farve kan også forbedre udseendet af mørkere farvede kabinetter. Når farven på væggen i området over køkken frysere er lignende, synes skabene at blande ind i væggen.

Stencils

Vægplads over skabene er et tomt lærred til at skabe en interessant design med stencils. Oprette en have med blomster på væggen, komplet med sommerfugle til at dekorere rummet. Bruge stencilerne til en kulisse for emner såsom dunke og planter på toppen af skabene. Begyndere at stenciling kan perfekt teknikken og planlægge design på et almindeligt bord før maleri på væggen.

Soffits

Soffits rager ud af væggen over køkkenskabe, som eliminerer muligheden for at bruge området som en display hylde. Boligejere kan dekorere etageadskillelsen med maling for at skabe illusionen af en grander kabinet design. Male soffits i samme farve som kabinetterne, og tilføje trim til overhæng at fuldføre design. Maleri etageadskillelsen en kontrasterende farve kan også skabe en illusion af en mur.

Faux finish

Ved hjælp af faux finish på væggen er et maleteknik, der kan give en illusion af stenmure eller skabe et distressed look i et rustikt køkken design. En teknik som venetiansk gips koordinater godt med Middelhavet eller toscansk indretning. Svamp maleri, smertelige og ragging er yderligere teknikker, der tilbyder en interessant element til køkken indretning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com