Dekorative reoler ideer til hjørner

February 25

Hjørner er ofte oversete områder i boligindretning. Deres plads begrænsninger kan udelukke visse typer af udsmykning; Problemet kan dog afhjælpes med hjørne reoler. Corner hylder er nyttig og dekorative i alle områder af dit hjem, fra køkken til stue til badeværelset. Nogle er solidt designet til at holde bøger, mens andre er mere delikat og kan holde planter eller figurer.

Køkkenskabe

Øverste hjørne køkkenskabe passer ind i køkkenhjørne med en åben side, som regel i nærheden af et vindue. Drage fordel af at åbne rum ved at installere en hjørnehylde mod den åbne side. En fire-differentieret hjørnehylde er et ideelt sted for kogebøger eller planter, der har brug for lys. Det er også tæt på vandhanen i køkkenet når planterne skal vandes. Eller stak farverige måling kopper på hylderne, så de er lige ved hånden.

Shadowbox

Shadowbox hjørne reoler er intet mere end en indrammet hylde, der passer ind i et hjørne. Det behøver ikke en tilbage eller skal fastsættes i en mur stud. Ramme bunden er en hylde, mens den midterste hylde fungerer som en anden hylde. Sætte en dekorativ oprindelige, en klippe eller shell samling eller andre souvenirs i shadowbox at vise dine skatte. Rotere dine favoritsamlinger i shadowbox at ændre dens udseende.

Hjørne trin

Simpel faldende små hylder fremstillet af metal eller træ er hjørne trin hylder. Trinene kan alle ansigt foran eller til venstre og højre for en interessant hjørne display. Disse hylder er normalt let og skal ikke skrues ind i en mur stud. De er ideelle til visning af et enkelt element på hvert trin, som en vase, stearinlys eller store krystaller.

Stigen

En ladder hylde har Metodetrinene formet til at ligne en skæve stige. De øverste håndtag er skruet ind i væggen studs mens ladder hylde fødderne hvile på gulvet. Hylder eller trin er dimitterede i størrelse for at få vist mindre, lettere objekter på toppen og tungere varer på bunden. En robust ladder hylde er ideel til visning af bøger på lavere niveauer og dekorative elementer, såsom keramik skåle og blæst glas elementerne ovenfor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com