Dekorative reoler ideer

February 29

Dekorative reoler ikke kun tilføjer et dekorativt indslag til ethvert rum, de sparer plads samt ved at kombinere samleobjekter, fotos og badeværelse eller soveværelse elementer i ét sted. Tænke på design og funktionalitet du ønsker, og tilføje nye reoler til dit hjem.

Glas

Glas reoler låner en elegant touch til ethvert rum. Glas reoler er tilgængelige i store, små eller hjørne stilarter. Overveje lille hjørne reol til stuen eller badeværelse. For stuen, placere små billeder og en lille plante på en hylde. Anbring nips på den anden hylde med mobiltelefoner og nøgler på den tredje hylde.

Badeværelse poster for glas reoler omfatter tandpasta og tandbørste indehavere, en lille smykkeskrin, drikke glas eller andre objekter, som du ikke ønsker omkring vasken.

Brug dekorative beslag lavet af træ eller smedejern. Der er forskellige farver og teksturer.

Træ

Træ reoler er både elegante og rustikke, afhængigt af hvilken type af træ, du vælger. Krydsfiner hylder er den mest almindelige træ reoler. Træ reoler kan se rustik. Overveje en rå træhylde, som stadig har bark knyttet og er ikke skære med skarpe kanter. Eller Overvej en log stil træhylde for en hytte-stil.

Træhylder er holdbare og tåler mere vægt end glas hylder. Kombineret med de højre parentes, er træ reoler tilgængelig i længere længder. Dekorere alle rum i dit hjem med træhylder for moderne, rustikke, land eller moderne stilarter.

Design figurer

Dekorative reoler er tilgængelige i andre typografier end de traditionelle flad hylde. Nogle stilarter omfatter mission stil, romerske, Grecian, vindue og renæssancen, og alle er i størrelser fra små til store.

Overveje møbler på værelset. Vælg en stil, der passer bedst til dem. Gæsterne vil beundre det nye element, du har føjet til dit hjem.

Hvis du flytter, er det nemt at optage enhver hylde du bringer med dig i nye stilarter. Når du installerer din dekorative reoler ind i et andet hjem eller atmosfære, vil du blive overrasket over den meget anderledes udseende reoler har.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com