Dekorative smedejern til Windows

December 20

Dekorative smedejern til Windows

Smedejern bringer en interessant element til et hjem rude indretning. De buede metalstykker tilføje flair til vinduet behandling og øger skønheden i hjemmets udvendig og indvendig. Vindue grill, plantageejer kasser, gardinstænger og hardware kan give vindue behandlinger den ekstra touch behov i en viktoriansk, Middelhavet eller spansk indretning.

Smedejern og glas

Dekorative smedejern kan tilføje stil og elegance til et værelse interiør. Den indviklede design af smedejern er synlig fra ydre af hjemmet og kan tilføje til udseendet af en spansk eller Middelhavet arkitektur. Udarbejde designs i smedejern kan også forbedre et victoriansk hjem.

Vindue grill

Vinduet grill installere over ydersiden af vinduet og er elegant samtidig give sikkerhed for hjemmet. En bar design er en enkel måde at tilføje et mål af sikkerhed til hjemmet, men boligejere kan også vælge et vindue grill med et design i smedejern. Grill kan dække nederst halvdel af vinduet kun og udsætte glas på vinduet samtidigt med at holder hjemmet sikkert.

Altankasser

Smedejern altankasser er plantageejere, der hænger på ydersiden af huset. Tilføjelse af farverige blomster, der er synlig fra indersiden af hjemmet kan tilføje til indretningen af de indvendige værelser samt. De metal altankasser fyldt med farverige blomster give et hjem, en gammel verden og elegant charme.

Høje Vinduer

Dække høje vinduer med en stor smedejern vindue behandling til at forbedre den underligt formede vinduer. Høje og smalle vinduer kan være svært at dække og forklædning med traditionelle gardiner og forhæng. Smedejern tilføjer en indviklede design til indretningen mens løse problemet med udsmykning vinduet usædvanlige. De metal grill kan dekorere den overdimensionerede vinduer i en hoveddør.

Smedejern og gardiner

Smedejern stænger, tie backs og kroge kan tilføje til indretningen af vindue behandlinger. Hardware til vindue behandlinger kan tilføje et dekorativt design til enkle gardiner i et værelse indrettet med en toscanske eller italiensk indretning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com