Dekorative støbning ideer til en reol

November 1

Dekorative støbning ideer til en reol

En almindelig fritstående eller indbygget bogreol, der kun består af reoler efterlader ikke et uforglemmeligt indtryk. Tilføje dekorative støbning til enten type boghylde giver det en sofistikeret appel og en karakteristisk, brugerdefineret udseende. Uanset om du vælger en grundlæggende støbning til at ramme hylden eller foretrækker noget mere udsmykkede, vil du finde noget, der passer til din smag.

Crown Molding

Crown molding kan installeres langs toppen af en indbygget reol til at give en grænse mellem loft og reoler. Denne type af klassiske molding låner historiske karakter til et rum. Det er smalle på bunden og projekter udad, overalt fra et par inches til en fod eller mere, som det stiger. Denne type af støbning kan også bruges på en stor, fritstående bogreol langs den øverste kant og sider.

Baseboard Molding

Strimler af baseboard molding føjet til toppen og siderne af en indbygget reol skaber en ren kant der minder om en dørkarm. Denne form for støbning giver en udsmykning mulighed for dem, der foretrækker enkelthed over den udsmykkede. Hvis du har en solid fritstående reol, skåret korrekt størrelse strimler og søm dem omkring de øverste kant til at oprette en grundlæggende udsmykning.

Tændte Molding

Installere belysning under kanten af kantlisten på din bogreol for en yderligere dekorative endnu meget praktisk effekt. Brug en lille strand reb lys til at spare penge, eller ansætte en elektriker til at installere en strip af belysning med en switch. Den tændte støbning giver en beroligende glow og lyser bøger på hylderne, hjælper dig med at finde dem, du har brug for.

Solid malet Molding

Maleri støbning og bogreolen samme farve giver en sammenhængende udseende til møbler, hvilket gør det blend sammen som en enhed. Du kunne også male støbning en helt anden farve for kontrast. Sort støbning med hvide hylder kombinerer to klassiske farver, der giver noget fra en vintage til moderne udseende, afhængigt af den nøjagtige reoler og molding stil. For et mere klassisk look, holde støbning hvid og give hylderne et træ pletten.

Mønster malet Molding

Støbning på en boghylde giver en slags ramme, der segmenter det fra omgivelserne. Mens støbning er traditionelt en solid farve, øger tilføje en malet mønster at det kun indramning effekt. Et mønster af vinstokke og blomster tilføjer en country cottage charme, hvor en solid stribemønster af mørke farver på støbning giver maskuline appel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com