Dekorative støbning ideer

July 25

Dekorative støbning ideer

Hvis indre af dit hjem ser kedelig og kedelig, kan dekorative støbning fikse det op uden høje remodeling omkostninger. Dekorative støbning kan tilføje et element til dit hjem, der kan gøre det skiller sig ud på boligmarkedet. Hvis du ønsker for at sælge, kan bare en lille smule af indvendige forbedringer betale.

Perle Molding

Denne støbning er sammensat af en talrig mængde af halvrunde stykker af støbning. Når gentagne, ligner støbning en strand af perler. Dette mønster kaldes "reeding."

Kabel Molding

Dette dekorative støbning er hugget og er udformet til at give det en illusion af en snoet reb. Denne romansk dekorative støbning stil blev brugt på tværs af England, Spanien og Frankrig, hvilket gør det velegnet til ældre huse.

Mønstrede kroneformen

Mønstrede kroneformen er den mest komplekse stil af dekorative støbning. Denne molding byder på en kompleks gentaget mønster eller design, som efterlader eller ruller. Den mønstrede støbning kan være så indviklede eller simpel som du ønsker. Mange støbning virksomheder tilbyder en række forskellige mønstre, så du kan finde en, der matcher din boligindretning.

Ovolo og Scotia støbning

Denne molding stil er designet til at fremvise en traditionel kombination af kurver og vinkler. Denne form for kroneformen har kantede højderygge i toppen, midten og bunden dele af støbning. Center kantede ridge adskiller den konvekse kurve, kendt som en ovolo, og en konkav kurve, kendt som en scotia. Denne kroneformen er velegnet til ældre eller restaurerede huse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com