Dekorative vindue Film for buede vinduer

May 18

Dekorative vindue Film for buede vinduer

At skabe et vindue behandling for et buet vindue kan være svært. Det er næsten umuligt at finde gardiner, der passer vinduet korrekt. Også, en hvælvet window behov en buet gardinstang, en anden potentielle vanskeligheder. I stedet for at hænge gardiner, skal du bruge dekorative vindue film til at dække disse vinduer.

Vindue klamrer sig

Brug særlige vindue Klæbefilmen til at dække dine vinduer. Dette vindue klamrer materiale kommer på et kast og du klippe bare det til den størrelse, du skal passe vinduesglas. For at gøre dit vindue ser sit bedste, skal du oprette en skabelon for dit vindue ved hjælp af store slagter papir eller avispapir. Lægge dette papir op mod vinduet og bruge en blyant til at oprette en disposition i rude. Tage denne disposition, skære den og bruge det som et mønster til at skære ud vindue klamrer sig til den rigtige størrelse. Dette forhindrer spilder klamrer eller at få rynker i det fra at forsøge at passe det ordentligt til vinduesglas. Vindue klamrer sig er let at fjerne fra glasset, når du ønsker. Der er ingen limrester at rydde op efter fjernelse, hvilket gør det en stor mulighed for lejere. Vindue klamrer sig kan bruges igen og igen.

Kontakt papir

Dækker dine vinduer med dekorative kontakt papir er en anden mulighed for vinduet film. Den eneste forskel er, at det har en klæbrig tilbage. Dette gør det en ideel måde at dække buede vinduer, når du ejer ejendommen eller du ved du gonna være der i en længere tidsperiode. Måle og skære den kontakt papir på samme måde du ville klamrer sig.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Dekorative vindue film tilbyder dig privacy, hvor det er nødvendigt. En af de gode ting om vinduet filmen er at den tilbyder privatliv, men stadig tillader lys at komme ind i hjemmet. Værelserne, der absolut har brug for privatliv hvor vindue film arbejde godt er badeværelset og soveværelset. Vinduet film kommer i forskellige stilarter og farver og designs.

Ren Windows

Nøglen til at sætte filmen på vinduerne er at have perfekt rene glas. Enhver fugt eller støv tilbage forhindrer på glasset filmen forsegling på vinduet. Bruge en god kvalitet vindue rengøringsmiddel eller bruge eddike og avis for at rengøre windows. Ved hjælp af krøllede op avis ikke efterlader fnug måde klude eller endda papirhåndklæder kan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com