Dekorative vindue idéer

May 15

Dekorative vindue idéer

Windows kan være klædt i konservative gardiner designet til at udføre en opgave som at reducere lys eller varme, eller de kan være indrettet til at blive en del af indretningen. Dekorative vindue idéer tillade dig at bruge din kreativitet til at udvikle ser, der kan blive plads samtale stykker. Det kan være en enkel justering vindue behandlinger du allerede har, eller brug af en ny idé, der gør din windows ser lige højre.

Vinduet Film

Vinduet film kommer i mange mønstre og farver, der kan appellere til næsten alle rum dekoration tema. Du kan bruge matteret vindue behandlinger til at oprette personlige oplysninger i dit soveværelse eller badeværelse, men stadig drage fordel af det naturlige lys til at holde din elregning. En mørkere vindue film kan reducere blænding fra solen, mens det stadig tillader dig at se ud af vinduet. Du kan også bruge dekorative vindue film, der giver effekten af Glasmosaik vindue for en farverig udsmykning idé.

Gardiner

Gardiner kan enten være en standard konfiguration bruges til at give vinduet dækning, eller de kan udvides til at blive dekoration centerpieces. Hvis du har små vinduer, skal du bruge store og lyse gardiner for at gøre vinduerne ser større. Bruge slips-back reb til at binde tilbage dine gardiner og sætte forskellige farve sakse over vinduerne. Du kan også bruge slips-off-reb for at binde center gardin paneler sammen til en sommerfugl look. Bruge dekorative slips-ned reb som er tyk, blød og farverige føje til effekten.

Blinds

Mange typer af blinds er til rådighed til at hjælpe dig med at dekorere din windows. Stedet for at bruge prøve standard window blinds fundet i stormagasiner, noget som et sæt af bambus roll-up blinds. Blinds kan installeres med en motor til automatisk sænke og hæve dem for bekvemmelighed og som en ekstra udseendet af luksus. Ballonen-stil foldegardiner fungerer på samme måde som standard blinds, men deres ballon-lignende udseende gør dem en dekorativ tillæg.

Skodder

Hvis du går til en rustik eller mere landlige udseende, overveje skodder til at dekorere dit windows. Skodderne monteres inde i eller uden for hjemmet, og de kan være bevægelige eller de kan monteres på væggen for dekoration. En af de praktiske grunde til installation dekorative skodder til ydersiden af dit hjem, der ikke bevæger sig er at forhindre skader fra kraftig vind. Men bevægelige skodder inde i hjemmet kan males i en række forskellige måder at blive en dekorativ del af ethvert rum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com