Dekoratør ideer til dividere et værelse

May 4

Dekoratør ideer til dividere et værelse

Et stort rum giver en masse brugbar plads men kan være vanskeligere at dekorere hvis du nødt til at opdele rummet i brugbar sektioner. Store værelser kan opdeles med tæpper, værelse delelinjer og strategisk placeret møbler, og bundet sammen med en sammenhængende udsmykning tema.

Møbler Arrangement

Bryde op et stort rum med strategiske møbler placering. Bruge en lang sofa, bord eller reoler til at opdele rummet i mindre, brugbar områder. I stedet for at skubbe møbler op mod væggene og efterlader en akavet plads i midten af rummet, opdele rummet i sektioner ved at trække nogle stykker ind til centrum. Placer en konsol bordet bag en sofa at camouflere en uinteressant bagpanelet eller overgang fra en del af rummet til den anden.

Varieret gulvbelægning

Ændringer i gulvbelægning angive en ændring i funktionen i et værelse. Flise er ofte brugt i køkkener og badeværelser, fordi det ikke blive beskadiget når det udsættes for vand. Træ, laminat eller tæppe er populære valg for spisestuer, soveværelser og generelle levende områder. Ny installation er ikke påkrævet; Brug eksisterende variationer i gulvbelægning til at angive hver sektion formål. Definere et rum med tæpper, løbere og måtter, som kan være resituated efter behov.

Faux vægge

Faux vægge gøre klart divisioner inden for et stort rum under oprettelse af privatlivets fred. Bærbare værelse delelinjer er justerbar og gør det muligt at ændre konfigurationen af rum, når det er nødvendigt. Vedhæfte tre bifold dørpaneler sammen med to-vejs hængsler til at oprette en brugerdefineret, justerbar skillevæg. Paneler er tilgængelige ufærdige hvis du foretrækker at male eller pletter dem for at matche indretningen. Hænge gardiner fra stænger monteret på loftet, og derefter åbne og lukke gardiner for privatlivets fred eller for at skabe mere brugbar plads.

Mønstre og farver

Give hvert afsnit af et stort, partitioneret plads en separat stil og derefter binde elementer sammen med en sammenhængende motiv. Vælg en overordnet stil og farve paletten til rummet. Dekorere hver sektion i forskellige, komplementærfarver, derefter sprede mønstre i samme farve familien eller med lignende elementer i hele rummet. For eksempel, vælge en neutral farvepalet af jordfarver, og fokusere på én farve i hver sektion af rummet. Accessorize alle sektioner med én eller to mønstre, der omfatter hver af farverne, kontrast, komplementære farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com