Dekoratør Tricks for gardin stang udvidelser

December 18

Dekoratør Tricks for gardin stang udvidelser

Dagens hjem vokse sig større og det gør de vinduer, der pryder dem. Når du står med sådan gardin disse ekstra lange vinduer, er der dekoratør tricks du kan bruge. Uanset om din gardinstænger er dekorative og vil vise eller er skjult af gardiner, der hænger på dem, er der måder du kan udvide dem til at passe dine behov.

Træ dyvler

Udvide gardinstænger med træ dyvler. Brug en længde af træ dyvel længe nok til at dække det udvidede rum og tynd nok til at glide inde de eksisterende gardinstænger. Denne dekoratør trick bruges også til at styrke gardinstænger steder hvor støtte beslag Vis, som midt i et gardin-panel. Brug denne dekoratør trick hule gardinstænger kun.

PVC-rør

Bruge PVC-rør til at udvide gardinstænger. Vælg PVC rør længe nok til at dække flade af vinduet og dække det med koordinerende stof. Glide de eksisterende stang gennem PVC-rør, så de dekorative korsblomster er synlige. Denne dekoratør trick virker kun på gardiner, der ikke er åbnet. Bruge PVC-rør, der er tynd nok til at slide i den eksisterende gardinstang til fungerende gardiner.

Metal VVS-rør

Indsæt de to ender af gardinstang i enderne af en længde på metal VVS-rør. Søger rørsystem, der matcher gardinstang, eller bruge dette trick, når gardinerne vil skjule hængende hardware. Den metal rør er stærk nok til at holde op gardinerne uden et center støtte og hvis de anvendes på gardiner med draperier ring klip, det interfererer ikke med funktionaliteten af gardiner.

Kombinere stænger

Kombinere to sæt af gardinstænger for at skabe en længere gardinstang. Dette er blandt de mere almindelige dekoratør tricks for at udvide gardinstænger, fordi gardinstang holder sit oprindelige udseende og funktionalitet. Denne dekoratør trick virker for næsten alle typer af gardinstænger, forudsat at de to er kombineret er den samme størrelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com