Dekorere dit hjem i den sydlige stil

May 22

Dekorere dit hjem i den sydlige stil

Et hjem indrettet i det sydlige stil hylder til komfort, gæstfrihed og enkle elegance. Sydlige stil hjem fejre stærke arkitektoniske elementer mens fremmane en følelse af historie og familie. Når dekorere dit hjem i stilarter fra syd, henvende sig til regionens traditioner, dyder og kulturarv for inspiration. Højt til loftet, skyggefulde verandaer og åbne franske døre er nogle karakteristiske elementer af det sydlige stil hjem. At skabe et hjem, der glæder sig over familie og venner er et princip i det sydlige hjem udsmykning. Simpel belysning, naturmaterialer og friske blomster eller billeder af udendørs binde sammen en sydlige tema.

Instruktioner

•Brug lyse farver med pulserende accenter. Sydlige stil hjem har naturlige trægulve og værelser og møbler med lyse farver. Hvid, off-hvide, pasteller og Himmelblå forbedre et værelses åbenhed og naturlig belysning, mens mørkere farver absorberer den varme, der er så udbredt i syd. Levende farver virker bedst når de anvendes selektivt og i formelle stoffer som silke. Det betyder ikke, du skal male alle rum i dit hjem plain hvid. Vælg naturlige farver og nuancer, der minde om blå himmel og afkøling skyggen af træerne. Disse afslappende farver vil supplere farverige udsmykning tilbehør såsom lamper, vaser og smide puder.

•Decorate med materialer, der afspejler et hjem uderum. Design og struktur af det sydlige hjem er stærkt påvirket af områdets varme klima. Som et resultat, der lette materialer, såsom bomuld og tynde sengetøj, bruges i stedet for tyk polstring og tunge gardiner. Stoffer bør føle sig naturligt og luftige, så du kan sætte pris på dit hjem naturlig belysning og krydse breezes mens stadig følelse afskærmet fra barske middagssolen. Et par vidjer møbler stykker, som en stor stol i din stue eller en lang bænk ved foden af en seng, tilføje blid hånd, der udtrykker et hjem varme og livability.

•Opret en følelse af gæstfrihed med møbler og tilbehør. Sydlige kultur er berømt for sin gæstfrihed og charme. En åben forstuen, store spiseborde med masser af stole, store sofaer og et par indrammede familiebilleder og vaser og kurve af blomster velkomne gæster med tillid og en følelse af stærke sociale værdier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com