Dekorere en lille hytte med dristige farver

December 12

Dekorere en lille hytte med dristige farver

Gøre dig lille hytte store på stil ved at dekorere det med dristige farver. Du kan bruge pulserende nuancer til at forbedre bare ét mellemrum eller alle værelser i dit sommerhus. Hvis du på et stramt udsmykning budget, skal du bruge en dristig farveskema til at forbedre hyttens nuværende stil ved at tilføje små, levende detaljer. Når udsmykning, Vær ikke bange for at eksperimentere med opmærksomhed at få farver. Tillad dine kreative ånd til at løbe frit.

Turkis

Hvis du har en lille hytte ved havet, eller hvis du bare elsker havet, dekorere med en levende turkis farve. Den våde skygge minder om tropiske strande og solrigt, og vil give dit sommerhus en afslappet, afslappet stemning. Begynde udsmykning ved at male vægge turkis. Dekorere væggene med hvide billedrammer og hylder, hvilket vil skabe en ren, frisk look. Vælge hvide møbler, såsom en linned-polstrede sofa eller en vidjer sengeramme, og accent de dem med turkis dekorative puder. Vise lyse orange og gule blomster i turkis vaser at indarbejde andre farver i ordningen.

Gul

Solrig gule indretning accenter vil give dit sommerhus en charmerende have-inspirerede look. Oprette en lykkelig plads ved at male væggene gule, og placere Plys, gult tæpper på hårdttræ eller flise gulve. Vælg en hvid eller sandfarvede kærlighed sæde og sofa sæt, og accent møbler med en gul wing-back eller hvilestol stol. I et soveværelse, placere en gul tæppe eller dyne ligner en hvid blomstret mønster på sengen. Tilføje til haven tema ved at placere en gul vase, fyldt med orange og røde tulipaner på et sofabord eller natbord.

Limegrøn

Hvis du tror, at limegrøn hører kun i college sovesale, tro om igen. Når det kombineres med de passende møbler og indretning elementer, kan limegrøn gøre et rum ser elegant. Skabe en iøjnefaldende udseende ved at male dit sommerhus vægge et levende grønne farve, og at vælge møbler, såsom en seng hovedgærde, natbord og skrivebord sæt, lavet af rige mahogni træ. Dække seng med en hvid dyne og top den med lime grønne accent puder.

Rød

Gøre en fed udsmykning stil-erklæring i dit sommerhus med cherry røde detaljer. Male sommerhus vægge rød for et moderne look eller gå til en classy og elegant stil med røde og hvide toile-mønstret tapet. Vælg en matchende røde dyne i et soveværelse, eller en koordinerende rød kærlighed sæde og couch duo i stuen. Som en romantisk touch, placere røde roser i en vintage mælk glas vase og vise det på en forfængelighed bord eller væg hylde. Hvis du foretrækker en eksotisk udseende, accent en værelse med røde mure med en zebra-mønstret tæppe og dekorative puder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com