Dekorere væggene med spejle

September 13

Spejl typografier og effekter

Dekorere væggene i dit hjem med spejle øger størrelsen og omfanget af din værelser. Forskellige udsmykning stilarter har specifikke spejl designs, såsom en tredobbelt trekant i en art deco-værelse eller et malet smedejern spejl hængende i din franske land hjem. Slanke, enkle træ - eller metal-indrammede spejle der passer til væggene i dit moderne hjem, og en rustik stil væg kan omfatte kviste eller fyrretræ rammer omkring spejlene. Uanset hvilken stil af spejl er passende for dit hjem, vil simpelthen hængende over sofaen eller i deres foyer tilføje til lyset i rummet samtidig øge den tilsyneladende størrelse af rummet. Spejlet fliser er mest hjemme i et moderne hjem, men du kan kombinere dem i grupper omgivet af molding, der hjælper dem med at tilpasse sig til en traditionel eller land udsmykning stil.

Indgange

Dekorere din indgang væggene med spejle afspejler det naturlige lys fra vinduerne og forstørrer rumbelysning om natten. Spejle på din indgang vægge er bedst placeret til venstre eller til højre for døren, afhængigt af hvilken vej åbner, eller direkte over døren i et mindre rum. Position dine spejle på indgangen væg til bedste fange lyset fra Lysekronen og afspejler en vignet eller nogle andre udsmykning funktion i foyeren.

Stue

Spejle på væggene i stuen skal afspejle de store designfunktioner i rummet, ligesom en pejs eller en karnap. Hængende spejle modsatte vil karnappen øge mængden af lys i din stue. Placere et stort spejl over pejsen er en anden måde at åbne rum, at skabe en optræden af rummelighed, selv når der ingen er. Placere stearinlys på kappen foran pejsen spejl vil tilføje stemning til din stue samtidig skabe blødere belysning. Være opmærksom på refleksion af spejlene, som du hænge dem på din stue vægge. Afstivningsmateriel spejlet på væggen i pejsen kan afspejle loftet eller gulvet--ikke nødvendigvis et kønt syn for centerpiece i din stue. Hængende spejl off-center fra vinduet kan kun afspejler en del af den udvendige lys og meget mere af den omgivende væg. Dekorere væggene med spejle tager planlægning, som du vil lære som du se afspejling-- og fordele--fra alle vinkler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com