Dele af den langsomme komfur

April 6

Dele af den langsomme komfur

Komfurer, langsomt opvarmende er enkle værktøjer, der kan bruges til at tilberede store måltider såsom supper og gryderetter. Ud over deres store kapacitet og evne til at koge ellers arbejdskrævende retter med minimal tilsyn, langsom komfurer er attraktive for travle kokke, fordi de kan efterlades uden opsyn i længere tid uden at bekymre dig for at brænde huset. Komfurer, langsomt opvarmende er lavet af kun en håndfuld af dele til brugervenlighed.

Timeren

Hver langsom komfur har en timer, der er nødvendigt for funktionen af komfuret. Timeren bruges til at angive varigheden af en parabol tilberedningstid. Typer af timere fundet på langsomme komfurer varierer afhængig af mærke og model af enheden. Ældre og mindre udsmykkede langsom komfurer har enkle ringe timere, der er aktiveret manuelt til den ønskede indstilling. Mere moderne og fuldt udstyrede langsom komfurer har digital timere. Digital timere kommer i to typer, dem med forprogrammerede tid og temperatur indstillinger og dem, der er programmeret manuelt.

Crock

Alle langsom komfurer kommer med en crock. Crock er en parabol lavet specielt til hver computerversion og -model af langsom komfur, der er designet til at opvarme uden skader. Kapacitet af en crock er direkte relateret til størrelsen af den langsomme komfur, det er beregnet til. Crocks er designet sådan, at måltider til langsom madlavning er monteret og placeret i crock, som placeres igen i den langsomme komfur. Crock kan fjernes ved afslutningen af måltid for nem servering og rengøring.

Komfur

Langsom komfur komfur gør mere eller mindre hvad det forventes at--koge. Komfuret er et stort skib som crock er placeret, for at tilberede maden. Kroppen af komfuret er hvor langsom komfur ejere vil finde timeren. Et komfur er bygget af en indre og ydre væg, i mellem som er varmekredse. Når en langsom komfur er på, generere disse spoler varme ved at konvertere elektricitet fra den langsomme komfur strømkilde. Spoler varmen jævnt til en forholdsvis lav temperatur, som giver mulighed for en længere, langsommere madlavning tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com