Dele af en perfekt blomst

June 20

Blomster repræsenterer den reproduktive strategi af dækfrøede, Jordens mest succesfulde plante form. Dækfrøede reproducere seksuelt, det vil sige, de bruger både mandlige og kvindelige dele i den proces, der i sidste ende producerer frø. En perfekt blomst er en, der har begge af disse dele, så det er androgyne eller tvekønnede. Ufuldkomne blomster, i mellemtiden er enkønnede og enten mandlig eller kvindelig.

Komplet Versus perfekt

Blomsterne har op til fire grundlæggende dele, og dem, der besidder dem alle kaldes komplet blomster, mens andre er anset for ufuldstændig. To af de fire grundlæggende komponenter er mandlige og kvindelige dele, henholdsvis støvdrager og Støvvejene. Alle komplette blomster, derefter, da de har både mandlige og kvindelige dele, er perfekt, selvom ikke alle perfekt blomster er komplet---en perfekt blomst kun behov for at have støvdrager og Støvvej er.

Støvdrager

Støvdragere komponere støvdrager, den mandlige del af en plante, og består af en glødetråd og anther. Glødetrådens ligner en stilk og anther kroner det. Filamnent kan være knyttet til anther i bunden, eller hvis anther har to kamre er forbundet indbyrdes. Inde i anther er sække hvor pollen er lavet. Det er den endeløse opgave at levere næringsstoffer til anther.

Støvvejen er

Den kvindelige Støvvejene er lavet af en eller flere støvveje, som igen består af en eller flere forenet frugtblade. Støvvejene er normalt formet som vinflasker. Nederst er æggestokken og frøanlæg, som, når bestøvet, gøre frø. Æggestokkene kan blive frugt. På toppen af Støvvejen er den stigmatisering, der modtager pollen. Støtte stigmatiseringen er stilen.

Placeringen af delene

En blomst sidder på toppen af en stilk, som er kendt som den floral akse. Derfra har blomsten alle eller nogle af de grundlæggende dele, som er arrangeret i hvirvler. Flytning fra ydersiden af blomsten på indersiden i en komplet blomst, du først finde blomsterbægeret, som har bægerblade, som er der for at beskytte blomsterknop, indtil den blomstrer. Dernæst kommer corolla, som er en samling af kronblade. Sammen er blomsterbægeret og krone blosteret. I den næste hvirvel finder du støvdragerne og Støvvejen er meget i midten af blomsten.

Eksempler

Nogle af de mest populære blomster er perfekt blomster, som har spillet en rolle i vores kulturer, historie, myter og festligheder. Rose, for eksempel, var et symbol for to huse i England, som, når united, blev Tudor rose, emblem Henry V og Elizabeth jeg. Det har været dyrket i mindst 5.000 år. Tulipaner er en anden slags perfekte blomst, der har spillet en rolle i økonomien i Holland, når så værdifuldt, at en enkelt pære var værd at prisen på et hus. Andre eksempler på perfekte blomster er Vandranunkel, liljer og syrener.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com