Dele af et tag bandagist

April 23

Et tag bandagist erstatter tag spær. Dybest set, en bandagist er trekantet enhed lavet af 2 af 4s eller 2 af 6s at spænder over bredden af en bygning til form tag. Hver truss har mange tværs seler til at styrke strukturen og hvert fælles er også styrket med en metalplade. Når du opbygger et tag, hver truss enhed er sted omkring to fødder fra hinanden, ligesom et spær og derefter dækket med krydsfiner, tar papir og tagdækning helvedesild. Når bygningen er færdig, er der ingen synlig forskel til udvendige bygning end hvis den var indrammet den gamle måde ved hjælp af store indramning medlemmer som spær.

Betydning

Tag spær er blevet en hyppig metode til framing tag primært på grund af deres ekstraordinære trækstyrke. Denne styrke er muligt på trods af, at de fleste spær er fremstillet af 2 af 4s. Som prisen på tømmer holder stigende, især omkostningerne ved de store indramning medlemmer, det er sandsynligt, at brugen af spær fortsat vil stige. En anden årsag til populariteten af spær er nem installation. Spær er næsten altid lavet off-site og derefter leveret til byggepladsen, hvor de hurtigt installeret af en elevator og en lille arbejde besætning.

Generel nomenklatur

Mange af de anvendte i tag framing generelle udtryk gælder stadig for spær. Der er stadig et højdepunkt, som er højdepunktet af taget og højderyggen er den vandrette linje dannet af alle toppe. Afstanden fra én ydervæg på tværs af bygningen til anden siden kaldes span. På kanten af taget gælder sigt overhæng stadig for del af den truss, der udvider forbi siden af bygningen. Hældningen er stadig til stede, og det måles af den stigning over en 12-tommer (1-foot) køre. Så på mange måder Tagdækning har ikke ændret sig, selv når en bandagist bruges.

Indramning-medlemmer

I enkle vendinger er til Broramme en ligebenet trekant med flere forbundne stykker, der kører mellem omkredsen af truss. Builders er det vigtigt at bemærke at nomenklaturen for det træ ramme er unik, og når de er på byggepladsen, brugen af disse udtryk kan kun henvise til tag spær. Det nederste stykke, der strækker sig over hele truss kaldes bunden akkord, mens de andre to stykker, der danner toppen af trekanten kaldes de øverste akkorder. Endelig er der den web eller -strop, der henviser til de 2 af 4s, der kører mellem de forskellige akkord medlemmer.

Vilkår for vedhæftet fil

En anden årsag til den strukturelle styrke af spær er de metal plader, der bruges på ethvert tidspunkt af 2 af 4s. Ikke længere er indramning medlemmer simpelthen naglet sammen med lange #16 indramning negle. I stedet, forskellige formet metal plader placeres over et træ fælles og derefter to eller tre bestyrelser er naglet direkte til metalpladen. Denne metode til at deltage sammen med konventionelle toenailing gør truss endnu stærkere. De metal plader, der hjælper join 2 af 4 medlemmer kaldes bandagist pladerne og det punkt, hvor en web medlem opfylder udenfor perimeteren er et panel punkt. Bandagist pladerne kommer i mange forskellige former og størrelser, alt efter hvor de vil blive brugt.

I kile

Den udvendige tip, der hænger over ydervæg til en kort måder kaldes overhæng, men under indspilningen af truss det omtales ofte som Kilen. Kile rent faktisk refererer til måde de øverste akkord og bunden akkord mødes og samles sammen. Den øverste akkord er skåret på en skarp vinkel, så det passer flush mod bunden akkord. Dette tidspunkt er også kaldet hæl-leddet. En bandagist plade også går her, og en firkantet snit er lavet i slutningen af truss. Den endelige cut kaldes butt snittet; Det definerer den ydre kant af truss. Til sidst får et stykke af fascia naglet til den udvendige kant.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com