Dele af et ur ansigt

August 10

Dele af et ur ansigt

Ure er elementer, der er enkel i funktion, store mængder i valgmuligheder og netop markerer tidens gang. Uanset deres forskelligheder dele mest ure de samme komponenter på deres ansigter. Den nemmeste måde at forny udseendet af en clock er at erstatte de komponenter, der omfatter ansigtet. Den eneste ting tilbage, før at være i stand til at erstatte alle nødvendige dele er at vide hvad dele udgør en stueur ansigt.

Skiven

Opkald af et ur er det middel, hvormed eventuelle markeringer og tal vises. Skiven af et ur kan være sammensat af en lang række materialer. Oftest er anvendte materialer træ, metal, plastic eller selv elfenben. Skiven af uret er placeret over sin foråret og motor og under den klare beskyttende crystal. Et ur skiven skal altid være låst på plads sikkert og aldrig flytte.

Krystal

Den beskyttende klare dækker, er placeret direkte over og omkring ansigtet af uret er kendt som crystal. Nogle dyre ure har et krystal, bestående af syntetisk safir krystaller. Oftere er krystal lavet af omkostningseffektive plast med klarhed ligner glas. Eventuelle ridser eller snavs, der kan vises på crystal vil ikke automatisk betyde, at uret sig selv er ødelagt. Blot holde krystal fra ætsende væsker og skader kan øge ur æstetiske permanens.

Hænderne

Standard uret består af tre forskellige hænder (sekund, minut og time), der peger på et tilsvarende antal sekundær mærkning. Disse hænder er identificeret ved deres specifikke fysiske attributter som tykkelse og længde. Minut hænder og time hænder er både tykkere, men mens timeviseren er kortere, minut hånd er længere. Anden hånden er omtrent så længe minut hånd men meget tyndere end nogen af sine kolleger. For ethvert ur, hænderne bevæger sig i en uret og hænger midt i ansigtet.

Mærker og numre

Placeret og arrangeret i en uret dannelse på et analogt ur er tallene. Beliggende på den øverste midten del af ansigtet af uret er nummer 12. Efter i kronologisk orden omkring kanten af stueur ansigtet, bestiller numrene 1 til 11, indtil nå 12 igen. Der er fælles variationer på den standard nummerering af et ur som ved hjælp af romertal. Mange ur ansigter har også 60 nummertegn betegner sekunder på et minut til at give mulighed for mere præcise Tidsmålingen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com