Dele af fluorescerende lys

December 14

Dele af fluorescerende lys

Lysstofrør der findes almindeligt i kontorer, industrianlæg og garager. Kompakte lysstofrør mere, udskiftning af elpærer i vores hjem. Trods forskellen i udseende, er fluorescerende lys konstrueret på samme måde. Lysstofrør er også svarer til "neonlys" at vi ser på butiksfacader og i bar tegn.

Tube

Røret holder gas. Traditionelle lysstofrør har rør formet ind lige cylindrene. Kompakt lysstofrør, sparepærer, er lysstofrør bøjet i halvdelen som en bogstavet "U" eller bøjet ind i form af glødepærer i en swirl. I "neonlys," er rør bøjet form grafik eller ord.

Fosfor belægning

Indersiden af røret er belagt med fosfor materiale. Form af fosfor i belægningen vil påvirke farven på lys, der udsendes fra lys røret. I "neonlys," der ikke altid er en phosphor belægning fordi inaktiv gas kan afgive sin egen farve.

Gas

Gassen i røret er et kviksølv dampe og nogle inaktiv gas, såsom neon, argon eller xenon. Gassen er, hvad der forårsager lys at blive udledt. Når spændingen anvendes, ioniseret gas atomer er ophidset og give off at excitation energi som fotoner. Fotoner af inert gas er i det synlige spektrum, men de fotoner, der udsendes af kviksølv ioner er i det ultraviolette område. Det ultraviolette område er ikke synlige for menneskers øjne, men disse ultraviolette fotoner strike fosfor belægning og påføre lys op.

Elektroder

Direkte fluorescerende lys har to sæt af elektroder (en i hver ende af et rør), der forbinder til armaturet via to små metal stikben, som kan ses uden for røret. Elektroderne er skjult i sparepærer, fordi de er i skrueklemmer base. Sparepærer kan også foretages uden elektroder; i dette tilfælde stole de på en bue fra lavtryk gas udledning til at udsende lys.

Ballast

Ballasten er faktisk en strømforsyning i stedet for en opdrift enhed som navnet antyder. Der er magnetisk og elektroniske forkoblinger. Elektroniske forkoblinger findes kun i nyere inventar; de får ikke så varmt eller højt som en magnetisk ballast. Dog holder magnetiske forkoblinger generelt længere. Mens elektroniske og magnetiske forkoblinger udfører stort set samme funktion, er de ikke indbyrdes udskiftelige. At ændre slags ballast, for eksempel hvis du foretrækker mindre summende støj, skal du erstatte hele armaturet.

Kampprogram

Inventar kan være utilitaristiske eller dekorative, men formålet med Armaturet er at give sikker boliger for rør og ballast. Armaturet huser også forbindelser til en strømkilde, såsom elektriske ledninger eller batterier.

Forret

Kun ældre fluorescerende lamper har startere, som er små metallisk cylindre. Starteren var ment til at forsinke elektricitet kommer ind i gas-fyldt rør.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com