Dele af Gumamela blomst

September 10

Dele af Gumamela blomst

Mange folk gøre krav på dejlige steg hibiscus (Hibiscus rosa-sinensis). Det kaldes kinesiske hibiscus, Hawaiian hibiscus og i Filippinerne, gumamela blomst. Den store busk holder på sin grønne blade hele vinteren i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9 til 11, og tiltrækker opmærksomhed med sine smukke, blussede blomster. Hibiscus blomster har ligesom andre blomster, kronblade, såvel som mandlige og kvindelige organer til reproduktion.

Prangende Hibiscus Blomster

Bladene er blanke og pulserende, yndefulde stilke bue til 12 fod høje. Men hibiscus herlighed er dens blomst, en lys klokke op til 6 inches i diameter, der fungerer som en magnet for gartnere og kolibrier ens. I frostfrit haver blomst hibiscus planter voldsomt og kontinuerligt. Hver blossom--hvid, pink, orange, rød, gul og hver skygge og kombinationen i mellem--bor i to dage kun. Du kan gør dens korte ophold mere meningsfuld, hvis du forstår de forskellige, komplekse komponenter, der ligesom hieroglyffer placeret sammen, stave ud sin frodige skønhed.

Kronblade: de smukke dele

Blomster glæde os, men det er ikke faktisk en del af deres jobbeskrivelse. Af strålende hibiscus kronblade primære ansvar er at tiltrække de insekt bestøvere, der blomsterne stole på i naturen. Enkelte arter hibiscus har fem gratis kronblade, vokser ud af stilken og afholdt på recapticle, men kultivarer tilbyde dobbelte blomster også med flere kronblade. Under blomsterne kan du spotte bægerblade, kronbladene-lignende strukturer, der lukker og beskytte blomsterknop, før den åbner. Sammen er disse bægerblade kendt som blomsterbægeret.

Støvdrager: dreng dele

Hibiscus blomst har et langt rør, der strækker sig fra midten af blomst kronblade og gør blomsten synes at være stikke sin tunge ud. Dette rør huser både de mandlige og kvindelige reproduktive organer af blomsten. Mandlige dele benævnes kollektivt støvdrager. Hver støvdrager består af glødetråden, navnet givet til den lange støvdrager stilk, og anther, en sæk på spidsen af en glødetråd, der er fuld af pollenkorn. Det er disse kerner, at befrugte de kvindelige dele af hibiscus blomst.

Støvvej: de pige dele

Hunblomst dele kaldes kollektivt, pistil. Den kvindelige pendant til glødetråden er et hult rør kaldes stile. De klæbrige "lips" i toppen kaldes stigmatiseringen, og deres job er at fange og holde fast i pollenkorn. Kornene passere ned tube stile og lodge i den hævede base, æggestokken. Dette er, hvor blomsten producerer sine æg. Hvis æggene befrugtes af pollen, udvikler de sig til frø, der formere arten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com