Dele af trappe gelænder

January 1

Uanset om du bygger en ny trappe eller erstatte en gammel, brækket stykke af din trappe gelænder, at kende forskellen mellem en del og næste kan hjælpe gøre jobbet gå hurtigere. Selv om din trappe er udført i en usædvanlig stil, kaldes dele af trappe og stair gelænder det samme.

Håndliste

En af de mest tydeligt genkendelige dele af enhver trappe gelænder er Håndliste. Typisk lavet af metal eller træ, gelænderet holder du op og holder dig fra at falde som du gå ned ad trappen. Det er typisk fremstillet af metal eller træ og er ofte bygget af et enkelt stykke. Bygning kode dikterer højden af Håndliste placering afhængigt af jernbane.

Laserhegn

Balustre løber fra toppen af trappen til bunden af gelænderet og holde gelænderet på plads. De ofte ligner eger og er konstrueret af en lang række elementer, herunder træ og metal. Du kan købe simple balustre for at holde din Håndliste på plads, eller du kan få mere omfattende stykker, som snoede eller dekorative smedejern ones.

Newel indlæg

Den tunge post, der sidder i bunden af trappen kaldes newel indlæg. Newel indlæg er typisk langt mere dekorativ end andre elementer af en trappe gelænder og er ofte større i størrelse. De fleste newel indlæg er runde eller firkantede, men du kan købe en newel indlæg i en bred vifte af stilarter og designs fra specialbutikker og hjem forbedring butikker.

Finial

Finial er de dekorative topper for newel. Det normalt skruer i toppen af newel post. Du kan afhente en simpel rund bold eller firkantede finial fra de fleste hjem forbedring butikker, eller du kan finde noget mere omfattende, som en spiral på en Special-forretning. Hvis du ikke kan finde finial du ønsker, kontakt en lokal woodworker at have en skræddersyet.

Slidbane

Selv om det ikke er specielt del af trappe gelænder selv, er kanten af slidbanen af hver trapper, hvor bunden af trappe gelænder hviler. Den flade del af trappe hvor din fod skridt, slidbanen også tjener til at holde trappe gelænder på plads og holde dig fra at falde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com