Dele af vandmåleren

March 21

Dele af vandmåleren

Kommunal eller privat ejet vandværker installere meter ved tilslutning hjem til deres vandforsyninger. Vandmåleren registrerer mængden vand husstanden bruger, måle det i enten gallons eller kubikfod. Når hjælpeprogrammet læser måleren, mængden af vand, der anvendes siden sidste læsning er beregnet og er grundlaget for vand til husholdningsbrug regningen. Der er to grundlæggende typer af bolig vandmålere: analoge modeller, hvor en mekanisk tæller holder øje med vandforbruget, og elektroniske modeller.

Hovedsagen

Hovedsagen er de boliger, der indeholder alle de andre dele. Ene ende af sagen er knyttet til linjen vand kommer ind i huset, og den anden er knyttet til den primære husstand vandrør. Enhederne er typisk lavet af støbt bronze, som er ekstremt rust-resistente.

Cover og pakning

På toppen af hovedsagen er en pakning, som indeholder en forsegling mellem sag kan den dække forsamling. Dækslet til måleren er normalt lavet af samme materiale som den vigtigste sag, støbt bronze. Toppen af coveret er hængslet.

Dække Bolt og spændeskive

De vigtigste tilfælde dække er sikret til den vigtigste sag med en bolt og spændeskive. De fleste er lavet af en rust-resistente materiale, såsom bronze eller rustfrit stål.

Indre funktioner

Beliggende inde i hovedsagen er de dele, der styrer og måle mængden af vand ind i huset. De består af den måling forsamling, en si og en O-ring tætning.

Analoge registre

Siddende på toppen af samlingen måling er registeret. Dette er den del, der registrerer beløbet af vandforbrug. En mekanisk analog register ser ud og fungerer meget som kilometertælleren i bilen, som måler de miles du har rejst. I nogle samfund, husejere læse deres egen meter hver 90 dage og sende måleraflæsning til vandværket.

Elektroniske komponenter

Nyere vandmålere har ingen bevægelige dele. I stedet, de har en vibrerende magnetisk sensor installeret inde i måleren huset, som sender elektroniske signaler direkte til vand systemoperatør (nytte). Denne teknologi frigør boligejere fra at skulle læse deres egen meter og giver den nytte hen til beregne vandforbruget hurtigere og mere præcist.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com