Dele af Wind Turbine generatorer

October 4

Dele af Wind Turbine generatorer

Vind er den hurtigst voksende kilde til magt i verden, Ifølge National Renewable Energy Laboratory. En wind turbine generation af systemet, mere almindeligt kaldet en vindmølle eller turbine vindmølle, der bruges til at konvertere vindenergi til mekanisk kraft. En generator i møllen omdanner derefter mekanisk magt til elektricitet. De enkleste vindmøller har tre grundlæggende dele: rotorblade, akslen og generatoren.

Knive

Der er to grundlæggende typer af vinger, typografien løft og træk-stil. Når vinden blæser over løfte stil vinger, forårsager det vinger til at løfte og dreje. Denne stil klinge er god til at opfange stærk, hurtig vind. Træk-stil vingerne er fladtrykt plader. Dette er slags blade, der blev brugt på gamle hollandske vindmøller. Vindmøller er ikke god til at opfange stærk blæst. Knivene er fremstillet af glasfiber og forstærket plastic, fordi disse materialer er let, noncorrosive, og modstå slid og ælde. De fleste vindmøller har to eller tre vinger, men der er også enkelt blad turbiner.

Aksel

Vingerne er tilsluttet en hub, som igen er forbundet med en lav hastighed drivakslen. Sammen, kaldes vinger og hub rotoren. Roterende vinger gøre lav hastighed aksel spin omkring 30-60 rotationer pr. minut (rpm). Lav hastighed aksel er tilsluttet en højhastigheds aksel via en gearkasse, der øger hastigheden af roterende til omkring 1.000 til 18.000 rpm. Dette er den hastighed de fleste generatorer har brug for at producere elektricitet. Der er to hovedtyper af wind turbine design. Vingerne på en vandret akse vindmølle vende rundt en aksel, der er parallel med ground. Vingerne af en lodret akse vindmølle vende omkring en lodret aksel.

Generator

Generator ændringer mekanisk energi til elektrisk energi. Generatorer kommer i forskellige størrelser, og størrelsen på generatoren hjælper med at bestemme, hvor meget elektricitet kan produceres. De fleste generatorer producerer 60-cyklus AC strøm.

Andre dele

Vindmøller opererer mellem 8 miles i timen (km/h) og 55 mph. En controller er anvendt starter møllen og lukke den ud. Registeransvarlige modtager oplysninger fra en vindmåler, en måler, der måler hastigheden og retningen af vinden. En skivebremse bruges til at forhindre rotoren i nødsituationer. Nacellen er den struktur, der huser gearkassen, lav og høj hastighed skakter, generator, controller og bremsen. Det sidder på toppen af et tårn. Den vindmøllens tårn kan være fritstående eller har fyr ledninger til at holde det stive. Tårnene er lavet af rørformede stål, beton eller stål gitter. Vindmøller kan generere mere elektricitet med højere tårne, fordi hastigheden på vinden øges med højden. Vindretningen turbiner har en krøje drev til at holde rotoren op mod op mod vinden. Vindretningen vindmøller behøver en krøje drev. En vindmølle med krøje drev har brug for en krøjemotor til magten det og en vindfane til at måle retning af vinden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com