Dele til træ skodder

February 7

Dele til træ skodder

Det menes, at skodder fik deres start i oldtidens Grækenland. Dengang var de mest sandsynlige tunge marmor skodder. Som ideen om skodder spredt, begyndte folk at gøre dem fra træ. Skoven er tilladt for bevægelige dele til at variere mængden af lys og luft, der kunne komme ind i huset. Mens disse funktionelle skodder stadig eksisterer, er fleste af skodder i dag rent dekorative.

Lameller

En af de mest bemærkelsesværdige ting på en lukkeren er lameller. Disse er de vandrette lameller på en lukkertid. På de fleste skodder rotere lameller for at åbne eller lukke skodder.

Tilt stang

Tilt stang er den lodrette stang, der løber op i midten af lukkeren og er tilsluttet lameller. Ved at hæve og sænke tilt stang, vil lameller rotere op og ned mellem vandret og næsten lodret.

Hæfteklammer

Hæfteklammer er den del, der holder tilt stang på lameller. De holder alle lameller flytter sammen jævnt.

Hængsler

Svarende til hængsler på døre, hængsler på skodder tillade dem at åbne og lukke over vinduet. Hængsler, der er dækket af rust kan ødelægge udseendet af din skodder, uanset hvor gode de ser.

Luftspjæld Pins

Luftspjæld pins er de dele, der holder lameller i lukkeren rammen. De er grunden til lameller kan dreje gnidningsløst. Når luftspjældet er i første omgang installeret i lukkeren, bruges en straight luftspjæld pin. Hvis det pauser, kræves en fjederbelastet luftspjæld pin til at få det tilbage i rammen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com