Delene af en Poulan Pro Gas-drevne træ træbeskærer

January 8

Tænk på Poulan Pro gas-drevne træbeskærer som en motorsav med en forlængelse bar mellem motoren og knivbjælken. Dette tillader den erhvervsdrivende til at trimme forhøjede grene forbliver sikkert på jorden. Poulan Pro PP446ET konverterer fra en buet skaft streng trimmer til en pæl så træbeskærer giver erhvervsdrivende flere muligheder i værftet pleje.

Motor

Poulan Pro er drevet af en 31 kubikcentimeter to-cyklus motor. Motoren er monteret den ene ende af akslen med kontrol og håndtag placeret på akslen lige foran motoren. Motoren er ikke kompatibel med Californien emission regler og er ikke solgt i staten.

Aksel

Poulan Pro PP446ET har et udskifteligt skaft, som gør det muligt for operatøren at vælge at bruge værktøjet som en streng trimmer eller træ træbeskærer. Træ saks eller trimmer aksel strækker sig til en længde af 12 fod, 8 inches så operatør at nå grene op til ca. 12 fod over jorden. Akslen huser den roterende kabel, som overfører bevægelse fra motoren til cutter hoved.

Fræser hoved

I den modsatte ende af akslen fra motoren er knivbjælken. Knivbjælken er 8 inches lang og lignende til motorsav bar. Kæde af knivbjælken er smurt med en automatisk kæde oiler. Kæden er udskiftelige og kan skærpes, hvis nødvendigt. Bære beskyttelsesbriller mens beskæring grene over dit hoved.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com