Delft blå udsmykning idéer

July 30

Delft blå udsmykning idéer

Delft Blue er navnet på en bestemt type af keramik, der stammer fra 1600-tallet i centrum af Delft i Nederlandene. Det udviklede sig som hollandsk pottemagere blev påvirket af kinesisk keramik, som blev solgt primært til Europas royalty. Når politiske problemer endte porcelæn handel med Kina, begyndte salg af hollandske keramik at stige. Delftware omfatter flere temaer og mange stykker egnet til brug i udsmykning dit hjem.

Køkken

Delft blå, er med sin cremet hvid baggrund og kobolt blå design, perfekt egnet til en hollandsk land-tema køkken. Dit kabinet er et godt sted at starte. Glass-fronted frysere ville være ideelt, men hvis det ikke er i dit budget, male din frysere hvid og brugen stencils med temaer lånt fra en favorit Delft blå plade. Hinden projektet med kobolt blå hardware. Eller male dit kabinet mørkeblå af Delftware og bruge enkle hvide hardware. Dette ville være en fantastisk baggrund for en blå Delft-fliser backsplash over din brændeovn. Køb koordinerende viskestykker og smide tæpper, placere nogle delft blå bestik på bordplader, og du har rundet ud dette designtema.

Soveværelse

Soveværelset er ét sted i hjemmet vi slå for komfort og afslapning. Delft blue-inspirerede sengetøj mod et blødt hvidt designtema tilføjer en luft af ro til et værelse. Andre designer rører kan omfatte en gruppering af billedlig plader med indfødte hollandske scener, Delft blå lysestager på sengelamper og nederlandske kunst til at bære temaet på væggene.

Stue

Ikke spille det sikkert når dekorere din stue. Male en accent væg den dybe kobolt blå af Delftware og indrette rummet med en skarp-hvid sofa, loveseat og stole. Hvis du har et gammelt spejl, bringe det tilbage til livet ved at konstruere en ny ramme for det ud af Delft blå fliser. Placeret strategisk, kan dette blive omdrejningspunktet for dit værelse. Gør en dramatisk erklæring med en antik konsol byder på et par stykker af Delft blå i din forstuen.

Spisestue

Selvfølgelig, er en smuk hutch eller skænk til visning af Delft blå kuverter én måde at dekorere spisesalen. Men noget så simpelt som at bruge farveskemaet i dækketøj fungerer godt. En dyb blå bordløber og matchende dækkeservietter omkring en slående brik i Delft blå keramik, som en centerpiece, slående. Eller gør et landskab af mulige ud af Delft blå fliser. Blot arrangere dem, sider at røre i en vandret linie på væggen.

Badeværelse

Fra brusebadet skal gardin til badeværelset sengetøj, at finde stykker til dit badeværelse være nemt. Kig til Delft Blue-inspirerede forfængelighed elementer på loppemarkeder og garage salg. Disse elementer behøver ikke nødvendigvis at være strengt badeværelsestilbehør. Du kan prøve at bruge faux Delft bestik til at holde vatkugler, bomuld svaberprøver og tandbørster. Illustrationer til væggene kan indeholde malerier af vindmøller eller nederlandske landskaber og seascapes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com