Delta Dp300l Boremaskinen instruktioner

February 1

Delta DP300l Boremaskinen har vejlede lasere, der anvendes af erhvervsdrivende, mens han boring gennem træ. Lasere bruges til at sikre, at en glat hul er skåret i træ. Ved hjælp af Delta DP300l Boremaskinen kræver en lille smule mekanisk viden som lasere skal kalibreres. Denne unikke funktion er ikke fundet på de fleste drill presser, og erhvervsdrivende kan finde, at de kræver yderligere instruktioner til at bruge øvelsen korrekt.

Instruktioner

•Juster drill-vejledning lasere. Indsæt laser justering pin i drill chuck. Placer den, så den spidse ende af pin vender mod tabellen boremaskine med sin sorte trykte linje overfor den venstre laser.

•Klik parameteren placeret på forsiden af laser boliger at tænde lasere. Fjern de to skruer af laser boliger med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker. Sæt dem til side i et sikkert sted. Fjern hætten placeret over laser boliger venstre side. Drej laser retainer skrue mod uret for at løsne det. Ikke skru det hele vejen.

Anslag dysefastgørelsen manøvrere laser-niveau med fingrene indtil den venstre laser hits justering pin. Juster højden af laser-niveau, så laseren er parallel med den pin sort trykte linje. Du kan have til at flytte laser indehaveren over en smule at få laser til at ramme justering pin. Når laseren rammer pin og er parallel til den sorte linje, trykte, drej laser retainer skrue med uret for at stramme den. Geninstaller fælles landbrugspolitik og to boliger skruer. Gentag denne proces for at justere den rigtige laser.

•Sæt skrot af træ til tabellen Boremaskinen klemme. Stramme klemme for at sikre træ til tabellen. Sænk armen af boret ned, indtil justering pin rammer af træ og gør en fordybning i det. Hæve drill arm op igen.

•Drej på lasere. Rotere laser indehaveren, indtil både højre og venstre bjælker cross indrykningen, du har foretaget. Hæve bordet op, lave en ny indrykning og kontrollere laser justering. Sænke bordet ned hele vejen og gøre en ny indrykning kontrollere laser justering. Hvis lasere krydser ikke hinanden på enten positioner, justere lasere og prøv igen. Når du er tilfreds, lasere er justeret, fastspænd de skruer, laser-boliger. Øvelsen er nu klar til brug.

Tips & advarsler

  • Se ikke direkte på lasere på det kan skade dine øjne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com