Delta Shampoo Faucet Installation

May 25

En shampoo vandhane er en udvidelse af en hane. Det bruges når du skal målrette noget bliver vasket, som når du giver dig selv en shampoo. Hvis du overvejer at installere sig på en stor vask eller i en bruser, tilbyder Delta Shampoo vandhane en nem opsætning. De eneste værktøjer du skal bruge er en boremaskine, en skruetrækker, en blyant og et niveau.

Delta Shampoo Faucet Installation

De dele, du vil arbejde med er en væg bar med en vedhæftet fil, der indeholder udvidelse slange og syv-spray hånd bruser stykke, vægbeslag, beslag covers, skruer og skrue ankre.

Position væg bar i nærheden af bruserhovedet hvor du vil fastgøre udvidelse slange. Skub i bunddækslet på beslaget op væggen bar, indtil det rydder bunden af baren. Sætte en af to vægbeslag på bunden af væggen bar, placere bar mod væggen og markere, hvor du vil bore med blyanten. Efter flytning væg bar og bore huller til væg krankboks, Placer beslaget over hullerne, så Placer ankre og skruer i hullerne og spænd med skruetrækkeren.

Skub dækslet til øverste beslag ned over toppen af muren bar og vedhæfte den andre vægbeslag på toppen af muren bar. Bruge plan at Sørg for væg bar er lige og derefter markere området for boring og skub øverst beslag over, så du kan bore de øverste huller. Placer den øverste bøjle over hullerne, skubbe ankre og skruer i hullerne og stramme og skubbe beslag dækker over toppen og bunden vægbeslag.

Endelig, fjerne din nuværende brusehoved fra bruseren arm og vedhæfte udvidelse slange. Fastgør anden enden af slangen til syv-spray hånd bruser stykke og skub bruser stykke ind i holderen på væggen bar.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com