Delta Shop Master Boremaskinen dele

April 19

Delta Shopmaster bænk boremaskine presse tillader brugernes hen til ændre drill hastigheder på flue, uden justering bælter eller fjerne dækslet. Denne 12-tommer variabel hastighed tryk pakker med en række forskellige dele nødvendige for både montage, brug og vedligeholdelse.

Rack og kolonne

Kolonnen, også består af base flange og rack, anbringer til basen med fire M8 med 1,25 af 25 mm hex hoved cap skruer. Der er også en skrue i ring omkring den kolonne, som du skal løsne og fjerne så at hæve rack kan hæve og sænke. På rack, selv anbringer en orm gear til tabel beslaget til at justere rack højde.

Ring, Base og håndtag

Bunden af kolonnen lægger inde flange på basis af Boremaskinen, med hæve rack ovenfor. I mellemtiden, kolonne ringen sidder ovenfor den rack, som giver plads til rack til at rotere. Håndtag, som brugerne rotere at hæve og sænke rack, tillægger orm gear akslen. I håndtaget skruen strammes mod orm gear til at holde det på plads.

Klemme og tryk på hovedet

Den vigtigste del af Shopmaster DP350, head Boremaskinen er fastgjort til toppen af kolonnen, justeret direkte med bord og base. Shopmaster leveres også med en skruenøgle, som skal anvendes til at stramme to M8 af 1,25 af 125 mm transport skruer, låsning hoved på plads. Klemme håndtaget har en stud, der er gevind i bagsiden af tabel beslag, så tabellen at låse efter dens højde er blevet justeret.

Spindel og Chuck

Der er tre pinion aksel håndtag, der skal være gevind i tre huller på pinion akslen knyttet til Boremaskinen hoved. At udfylde funktioner af drill, har chuck en tilspidset hul som spindel koniske skal anbringes. Dette kan gøres ved at trykke chuck på tapper med en blød spids hammer. For at installere eller fjerne borehoveder, skal du bruge tasten chuck at stramme eller løsne en cuck kæber.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com