Delvis væg Versus Partition

May 5

Delvis væg Versus Partition

Hvis du har et værelse i dit hjem, der ikke har en fuld væg, kan du have en delvis mur, der adskiller rummet fra andre rum i huset. En delvis væg er en del af strukturen af dit hjem og ikke kan fjernes uden at ændre opførelsen af muren. En partition er en rum-dividere væg, der kan fjernes uden at ændre strukturen i væggen.

Permanent struktur

En delvis væg er en permanent struktur i et værelse design. Selv om en delvis væg ikke kører den fulde længde af et rum, er det stadig en fast væg, der kræver konstruktion, hvis du ønsker at fjerne eller erstatte den. Delvis vægge er ofte fundet i levende rum, der ikke kræver en formel døråbning. For eksempel, er indgange til køkkener, gangarealer, stuer og spisestuer normalt defineret af delvis vægge. En delvis væg er normalt bygget med drywall og ligner resten af væggene i dit hjem.

Flytbare

En partition er en midlertidig mur, der tillader dig at adskille ét rum i to værelser eller opdele en plads i mindre sektioner til flere aktiviteter. Sengebåse fundet i en kontorplads er ofte lukket med skillevægge at inddele arbejdsområder. Andre eksempler på partitioner omfatter værelse delelinjer, reol skillevægge, reoler og flytbare spændinger-sæt trykisoleret vægge. Partitioner er nondamaging midlertidig vægge, der ikke kræver konstruktion til installation. Partitioner er aftagelige.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Afhængigt af dit behov for beskyttelse af personlige oplysninger kan en delvis væg du holde områder i et rum adskilt fra andre områder eller tilstødende værelser. Solid strukturelle grundlaget for en delvis væg giver privatliv og lydisolering kvaliteter. Dog, medmindre du har døre installeret i slutningen af din delvis væg, beskyttelse af personlige oplysninger er begrænset. Et værelse partition tilbyder nogle personlige oplysninger, fordi det udvider den fulde længde, og normalt højde af rummet. Partitioner er som regel lavet af letvægtsmaterialer, som ikke er lydisolerede.

Udgift

Da en partition kræver konstruktion eller kontrakt arbejdskraft, er det normalt billigere at købe og installere en partition, end det er at installere en delvis væg i dit hjem eller kontor. Men hvis du selv kan gøre arbejdskraft og du allerede ejer entreprenørmateriel, leveringsomkostninger er relativt billigt for en delvis væg. Spænding-sæt trykisoleret partitioner tendens til at være dyrere end rum dividers, reol partitioner og værelse-adskillelse hylder, men de er generelt billigere end at bygge en permanent delvis væg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com