Demontering en opvaskemaskine Rack

October 27

Demontering en opvaskemaskine Rack

En opvaskemaskine rack er den enkleste af alle komponenter af din opvaskemaskine at reparere eller afmontere. De fleste opvaskemaskiner har to stativer, en på toppen og en i bunden. Bunden rack ruller på et spor, der strækker sig på opvaskemaskine døren når døren åbnes. Den øverste rack ruller ind og ud af opvaskemaskinen på Udtrækkelig arme, der bevæger sig med rack. Efter regelmæssig brug, kunne hjulene bryde og kræve erstatning. Hvis du vil erstatte hjulene, skal du først fjerne de gamle hjul.

Instruktioner

•Tag rack fra opvaskemaskinen. Hvis fjerne bunden rack, skal du blot trække rack hele vejen ud af døren, så løft rack. Hvis fjerner det øverste rack, fjerne endedæksel for enden af hver arm og derefter trække rack ud af armen. Endestykker kan blive frigivet af deprimerende fanerne på bagsiden af endestykker.

•Indstil typen wheel assembly, som dit rack bruger. De fleste hjul forsamlinger simpelthen klip på opvaskemaskine rack, selv om nogle har en skrue i centrum af hjulakslen. Kig på midten af hjulet for en skrue. Hvis der er ingen skrue, klip hjulet på og ud af rack'et.

•Tag hjul fra opvaskemaskinen rack. Fjerne, FN-klip hjulet fra rack og derefter på Fjern. Alternativt, Fjern skruen sikring hjul til rack og derefter fjerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com