Den årlige inspektion af sprinklere

October 17

Den årlige inspektion af sprinklere

En sprinkler system er en god måde at holde din græsplæne ser sit bedste hele året. Men sprinklerhoveder kræver grundlæggende vedligeholdelse. Du bør indstille din sprinklere mindst en gang om året for at sikre, at systemet fungerer så effektivt som muligt. Inspicerende din system årligt vil sikre, at det ikke er at spilde vand og at din plæne er modtager alt vandet det behov. Korrekt vedligeholdelse vil også forlænge levetiden af dit udstyr.

Grundlæggende inspektion

Hvert år du skal give din sprinklerhoveder et grundlæggende kig over at se, om der er nogen synlige problemer. Inspicere hoveder for tegn på slid og ælde, såsom friktion gnider på siden af sprinkler risers, som kan være et tegn på problemer at komme som sten og sand blive indgivet mellem riser og sprinkler kroppen. Du bør også kigge efter tegn på fysiske skader på kroppen af sprinkler som revner.

Inspicere og rense dyser

Hvert sprinkler hoved bør rengøres mindst en gang om året for at forhindre snavs fra tilstopning af dysen. Fjernelse af dysen vil afsløre en lille plast filter, der skal skrubbes ren med en nylon pensel og erstattet. Dyser bør også være børstet ud til at fjerne snavs og plante debris. At holde din klare dyser vil sikre, at vandet dækker græsset jævnt. En tilstoppet dyse kan føre til brune pletter i græsplænen, hvor vand ikke nå.

Justere Spray mønstre

Mens du kører din sprinklere, kontrollere spray mønstre. Spray mønstre skal overlappe den næste sprinkler med mindst 12 inches for ordentlig dækning. De fleste sprinklere kan justeres for smide afstand og arc mønstre. Justere sætskruer oven på sprinklerhoveder vil tillade dig at finjustere mønster af sprinkler. Nogle sprinklere er ikke justerbar. Dog kan fast mønstre drejes med hånden for at finjustere retning af vandet.

Dobbeltkontrol

Efter at have kørt din sprinklere i to uger, inspicere systemet til en anden gang. Efter to uger, vil brune pletter begynde at udvikle i gården på steder, der ikke modtager den rette mængde vand. Justering af sprinklere til en anden gang vil behandle disse problemområder før græsset dør ud. Rene hoveder til en anden tid til at sikre at affaldsmateriale omkring hovedet har ryddet fuldt ud.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com