Den bedste Backsplash til brug med Rust-farvet granit

October 23

At vælge den bedste backsplash til brug med rust-farvet granit, afhænger af den overordnede tema og stemning i dit køkken indretning. Granitbordplader bringe en dramatisk og moderne look til køkkenet; din backsplash valg kan intensivere eller nedtone denne effekt.

Sorte flise

Hvis du vil have en dramatisk udseende, er den bedste backsplash til brug med rust-farvet granit en lavet af sorte mosaikfliser. Vælg blødt, men moderne look af små, runde fliser, eller gøre backsplash centrum for opmærksomhed med lange, smalle fliser.

Granit

En granit backsplash i en farve, der supplerer de subtile sekundære farver i din rust-farvet granit er den bedste løsning, hvis du ønsker et holdbart backsplash, som kan være installeret på samme tid som din bordplade. Rust-farvet granitten har ofte antydninger af beige eller lys blå, for eksempel; installere en granit backsplash i en af disse sekundære farver til at fremhæve dens udseende i køkkenbordet.

Kobber

Hvis dit køkken har en gammeldags tema, er en kobber backsplash det bedste valg at udvide farver for rust-farvet granit til den tilstødende væg til et sammenhængende udseende. Hvis farvemønstre i din rust-farvet granit er særdeles indviklede, skal du vælge en kobber backsplash med en subtil mønster.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com