Den bedste belysning til en lille butik

October 17

Den bedste belysning til en lille butik

Hvis du åbner en lille butik, der er temmelig mørke eller dårligt oplyst, du har brug at investere i nogle ordentlig belysning, så dine kunder kan se dine produkter og merchandise. Mens der er mange typer af belysning til at gå med, vælge den bedste belysning til det pågældende område i den pågældende butik. Du kan vælge den belysning lamper og ser du foretrækker, mens du vælger den belysning, der er bedst for dine kunder og produkter.

Counter belysning

Det lys, der hænger direkte over skranken bør være lyse. Du kan bruge lysekrone belysning, hvis du er på udkig efter et mere klassisk look, så længe pære i Lysekronen giver skarpt lys. Kunden skal kunne finde noget i pung eller taske, herunder ændring til køb. Undgå at bruge bordlamper, da de ofte kun giver belysning direkte omkring lampen. Også, undgå væg belysning, der skinner ud mod kunden, så det kan skinne direkte i til kundens ansigt, hvilket kan være irriterende.

Væg belysning

Mange butikker fremvise deres produkter i en væg display. Eksempler kan nævnes vise tøj på mannequiner, der står op mod væggen eller sko butikker, der viser deres nye sko på væg hylder. Væg skærme kræver en lyse og stærke lys, så kunder let kan se produkterne. Indstillingen belysning kan være Loftlys eller lille væglamper, der hænge fra loftet og skinne direkte på produkterne. Lysene bør ikke være på kunderne. Undgå at bruge tabel lamper og gulv lamper, som de vil kun lyse produkter lige ved siden af lampen. Bruge en langstrakt loftslampe, der kan dække alle produkter på væg hylde.

Vindue Display belysning

Når du vælger belysning til vinduesudstillinger, Vælg lyse og veloplyste belysning optioner. Brug den samme belysning type som væg belysning lamper. Når hængende lys for vinduesudstilling, hænge lys i hjørnet af vinduet og loftet, så lyset stråler skinne direkte på produkterne og display. Hængende belysning direkte over displayet kan skabe unødvendige skygger på produkterne og oprette en skinne på vinduet selv.

Aktier værelse

Hvis du har et lille lager plads i din butik, skal det være godt oplyst for dig at finde de rette produkter hurtigt og effektivt. Bruge en loftslampe der er flad på loftet eller der hænger tæt sammen til loftet. Hvis lampen hænger for lavt i rummet, kan du rammer dit hoved, når du bruger stiger til at få varer fra lager værelse hylder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com