Den bedste bølgepap rør til tagrender

April 22

Hvert år tusindvis af boligejere lide af vand nedsivning i deres hjem, forårsaget af ikkeeksisterende eller dårligt konstrueret downspout afløbssystemer, licenseret master blikkenslager og hjem ekspert Tim Carter. Den eneste måde at undgå disse problemer er at opbygge tagrender eller nedløbsrør på ydersiden af dit hjem.

Tagrende rør

Tagrende rør er en nødvendighed i det meste af verden. De direkte vand fra bunden af dit hjem, så det ikke sive inde og forårsage vandskader som rådne eller mug. Disse rør kan findes i en række figurer, materialer og priser, der appellerer til dekorative og praktiske behov. Dog enkel og billig plast tagrender har tendens til at erodere i solen, mens almindelig runde eller simpel firkantet aluminium tagrender tendens til at være omfattet af rust og tilstopning.

Bølgepap tagrender

Bølgepap, goffered eller ribbede rendestenen rør tilbyder et niveau af styrke og holdbarhed som almindelige rørsystem ikke. Disse kan komme i en række størrelser, figurer, materialer og niveau af dekoration; men de alle tjener samme formål. Corrugation giver metal eller PVC et ekstra niveau af styrke og endda i nogle tilfælde, dekorativ værdi. Fordi denne type rør er foret på indersiden med PVC, det bliver uigennemtrængelig for rust og glat nok til at give nem vedligeholdelse og rengøring.

Typer af bølgepap tagrender

Bølgepap rendestenen kommer i flere former, som er ideel til en anden placering eller brug. Afløbsrør bruges til at vedhæfte til en tagrende og løbe under jorden. Denne type rør er lavet af PCV og indeholder perforeringer, der tillader vand at dræne. Bølgepap rør til tagrende vægge kommer i PVC, kobber, aluminium og HDPE. HDPE er lidt fleksibel og kan bruges til at dreje let hjørner, kobber eller aluminium rør er mere egnet til at placere rør, der ofte ses og skal tjene nogle dekorative formål.

Den bedste rendestenen Pipe

Afhængigt af dine behov, vil du kræve en anden slags rendestenen rørsystem. Mens bølgepap rør tendens til at være den stærkeste, mest holdbare og nemmeste at rengøre, skal du vælge en, der passer til dine behov. Hvis du lægger rør, der må gå under jorden, vil en god letvægts PVC tilstrækkeligt opfylde dine behov. Dog kan PVC bryde under eksponering for sollys og UV-stråling. Kobber eller aluminium rør tendens til at være lidt dyrere og dekorative, men kan bedre tåle sollys. Men disse typer er ikke egnet til underjordisk brug, da de er modtagelige for rust.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com