Den bedste Budget måde at ramme et spejl

May 22

Ved hjælp af støbning at ramme et spejl kan give et helt rum mere karakter og tiltrække øjet. Hvis du besidder grundlæggende snedkeri færdigheder, et spejl kan udformes på et meget lille budget men ligne et professionelt stykke arbejde.

Forberedelse

Måle spejl du har til hensigt at ramme og nedskrive dimensionerne, som ikke vil forud skårne materialer. Forberede en flad arbejdsområde, der er ren og store nok til spejlet i en ventileret sted, hvor det kan lægge uforstyrret til dage, mens lim og maling tørre.

Byggeri

Brug en hånd sav til at skære et stykke af 1/4-tommer krydsfiner 2 inches større end mirror's dimensioner. Fastsætte krydsfiner i dit arbejdsområde og center spejl på toppen af det. Hvis spejlet er centreret korrekt bliver der 2 inches af krydsfiner venstre på hver side. Brug en hånd sav til at skære fire 2-tommer brede, 1/4-inch tyk lattices til de nøjagtige dimensioner af spejlet. Anvende en perle af træ lim på overfladen af hver gitter og placere dem på krydsfiner, montering dem stramt omkring den udvendige kant af spejlet. Tillægger hver gitter en foråret klemme og tillader 24 timer for trælim ordentligt tørre.

Brug en sav til at skære fire stykker af sag molding til mirror's dimensioner. Placer hvert tilfælde molding stykke oven på lattices udvide dem 1/4-inch over kanten af spejlet. Sted en roset blokere i hver åbne hjørne, så de line op med enderne af støbning. Når du har alt tørre pasform til din smag, fjerne dem og anvende trælim på hver stykke og returnere dem til deres holdninger. Lægger en foråret klemme på hver sag støbning og hver roset blok og tillader 24 timer at tørre ordentligt.

Vend spejlet udsætter krydsfiner og bruger en elektrisk skruetrækker til at køre en 1-tommer træ skrue ind i midten af hver roset. Desuden køre en 1-tommer træ skrue ind i midten af hvert stykke af sag molding, hvilket yderligere vil sikre rammen.

Maleri

Anvend malertape til mirror's ydre kant til at beskytte det mod enhver maling. Brug en pensel og gavmildt anvende primer maling til den hele træ ramme og giver mulighed for at helt tørt. Vælg en farve maling til din nye ramme og anvende det over PRIMES overfladen med en pensel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com