Den bedste farve Talsmanden til at matche kirsebær træ Finish

December 7

Den bedste farve Talsmanden til at matche kirsebær træ Finish

Kirsebærtræ er et attraktivt valg for gulve og møbler, som træet ofte montrer et rødligt brunt skær. En bred vifte af varme eller kølige-farvet dyner vil gøre dit soveværelse, især hyggelige eller appellerende afbalanceret og vil afhente farven af træet samtidigt med at introducerer endnu en mærkbar hue til rummet. De bedste Talsmanden farver til rummet vil afhænge af skyggen af kirsebærtræ i soveværelset samt din favorit dekorative farver.

Bourgogne

Dyb skyggen af Bourgogne tilføjer endnu mere sofistikeret varme til et soveværelse med kirsebær træ gulve, især hvis skoven er et medium brun eller bronze farve med røde accenter. En Bourgogne eller tranebær-farvet område tæppe på trægulve som supplement til talsmanden vil yderligere understrege den rød nuance og gøre rummet synes mere indbydende. Pyntepuder i dæmpede nuancer af Bourgogne, sammen med chokolade brun, guld og bronze puder er ideelle for et værelse med dette farveskema og vil bryde op den intense røde hue med skinnende nuancer, der blander sig med gulvet og er behagelig for øjet.

Gyldenris

Den gyldne, nær orange nuance af gul eller Gyldenris, er passende for rav eller smør-farvede kirsebærtræ. En Gyldenris Talsmanden tilføjer en sofistikeret cheeriness til rummet og gør gulvet synes lidt lysere. For en monokromatisk føler, pryder sengen med pastel gul pyntepuder og en citrongul kaste tæppe, og tilføje et par hvide puder til at bryde op intensiteten af gule. En klassisk hvid område tæppe på gulvet vil afbalancere de gule skær i gulvet, og en brunlig Gyldenris skygge for paneler vil bringe mere opmærksomhed til talsmanden og gulvet farve.

Olivengrøn

Afdæmpet grøn skyggen af oliven er en vindende kombination, når parret med chokolade eller bær-farvet kirsebærtræ. En grålig grønne Talsmanden gør mørke kirsebær træ vises mere intens eller gør det blend godt med gulve blandet med blå, lilla eller røde bær nuancer til et værelse med en underspillet farveskema. Parring dyne med puder, der er den samme farve som gulvet er en sund dekorative valg; i dette tilfælde vil Talsmanden tjene som den attraktive pause i farve. For eksempel, bruge en olivengrøn talsmanden for en seng tæt på jorden i et rum med kakao brun kirsebær træ gulve, og tilføje mørk brun silke oversize puder på sengen. Eller pryder sengen med afdæmpede nuancer af lilla eller orange blanding med gulve og tilføje flere visuelle appel til talsmanden.

Lilla

Denne bløde nuance af lilla som en narresut i soveværelset vil gøre den ristede sesamfrø farve af kirsebær træ gulve funktion af rummet. Den mørke nuance af brunlig lilla på gulvene giver området elegance og er særligt imponerende, når resten af rummets indretning er i lyse farver. Tilføje et par metallic-farvede puder og tæpper til den lilla dyne til at tilføje mere varme til rummet uden at konkurrere med de rige farve af gulvbelægning, såsom sølv og bronze puder og en guld kaste tæppe. En lilla område tæppe, der er lidt mørkere end Talsmanden vil fuldføre udseendet af rummet, så vælg en rødlig lilla eller lys aubergine skygge til komplet soveværelse indretning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com